fbpx
Matico Educo Travel | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

23
Jan

0

ALBATROS CITADEL *****| HURGADA

ALBATROS CITADEL 5* – Sahl Hasheesh

www.azur.travel

Lokacija: Albatros Citadel, luksuzan hotel originalne arhitekture, izgrađen je od prirodnog koralnog kamena, isklesanog sa obližnjih planina, nalazi se na plaži dugoj 1 600 m, u južnom delu Hurgade, u zalivu Sahl Hasheesh. Plaža je delom kamenita, ima koralni greben pogodan za ljubitelje podvodnog sveta ali postoji i peščani deo plaže i prilaz moru. Udaljen je 18 km od aerodroma i 22 km od centra Hurgade.

Sobe: Hotel ima 514 soba. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, internet priključak, balkon ili terasu.

Sadržaj: U sklopu hotela je glavni restoran, 4 a la carte restorana, 8 barova (2 na bazenu i 3 na plaži), lobby bar, Mozzart poslastičarnica, diskoteka, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon i internet centar.

Sport i zabava: Hotel ima 2 lagune sa morskom vodom, 3 spoljašnja bazena na više nivoa sa delom za decu, 6 đakuzi-kada na otvorenom, bilijar, stoni tenis, 2 teniska terena, teretanu, pikado, odbojku na pesku, amfiteatar, ronilački centar i ostale sportove na void. Spa centar u svom sastavu ima prostorije za masažu i razne tretmane lepote, hidroterapiju, saune, tursko kupatilo i đakuzi. Gostima su na raspolaganju peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži. O zabavi i razonodi gostiju brine profesionalni tim animatora. Ponuda za najmlađe: bazen za decu, dečji klub i animacija.

No Comments

Reply

Skip to toolbar