fbpx
Matico Educo Travel | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

03
May

0

AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUA PARK*****| ABU SOMA

Lokacija

Hotel se nalazi se u mirnom mestu Soma Bay, i udaljen je oko 52km od Hurgade i aerodroma u Hurgadi. Obližnji centar Safaga nalazi se na oko 5km od hotela.

Opšti podaci

Hotel se otvara 01. avgusta 2019. godine, i otvaraće se deo po deo. Svi grubi i bučni radovi biće završeni pre samog otvaranja, ali restoran i većina barova će se otvarati postepeno. Hotel nudi ukupno 399 udobnih soba, raspoređenih po više zgrada, koje imaju od 3 do 5 spratova. Takođe gosti imaju na raspolaganju recepciju koja radi 24h, lobi bar, Wi-fi (besplatan), 5 restorana, pool bar, pab, noćni klub i amfiteatar. 

Plaža

Nalazi se na samoj peščanoj plaži, dugačkoj 200m. Ležaljke, suncobrani i peškiri su na raspolaganju gostima hotela, i ne naplaćuju se dodatno. 

Smeštaj

Sve sobe poseduju: kupatilo (kada ili tuš, fen, i ostalo), SAT TV, minibar, sef, set za čaj i kafu, Wi-fi, telefon, balkon ili terasu.Standard sobe su veličine od 30-35m², sobe imaju jedan francuski ležaj ili dva single kreveta. Family Connecting sobe su 2 odvojene sobe, u kojima je u jednoj sobi francuski ležaj i u drugoj 2 odvojena kreveta.  Plaća se:  telefon, room service, minibar.

Hrana i piće

Hotel ima all inclusive uslugu i obuhvata: doručak, ručak, večeru, rani doručak, kasni doručak, kasna večera, i ponoćna užina. Pored glavnog restorana, hotel nudi a la carte restorane – italijanski, orijentalni, internacionalni i riblji restoran. U određenim delovima dana dostupni su: sladoled, palačinke, grickalice u snack baru i beach baru. Poslepodne gostima su na raspolaganju: kafa, čaj i kolačići koji se služe u baru kod bazena i lobi baru. Pića koja su obuhvaćena ovom  uslugom su: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u određeno vreme (sokovi, voda, kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića). Lobi bar je otvoren 24h, u kom se posle ponoći dodatno naplaćuju alkoholna pića. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Shisha Corner, specijalna vina u a la carte restoranima, pića iz minibara i pića u noćnom klubu. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Od ostalih sadržaja hotel poseduje: frizerski salon, bankomat, butik, fotografa, apoteku, doktor (na zahtev), servis za pranje veša.  Ove usluge se dodatno naplaćuju. 

Sport i zabava

Zabavni sadržaji u kojima gosti mogu uživati su: 4 bazena (greju se tokom zime), dečiji bazen sa mini aqua parkom, akva park sa 7 tobogana. Bilijar, streljaštvo, teretana, odbojka i dva teniska terena, razne animacije, i predstave tokom večeri. Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, ronjenje i oprema za ronjenje. 

Za najmlađe

Hotel nudi mini club za decu od 3-6 godina, kao i kid’s club za decu od 7-12 godina, sa multilingvalnim programima za decu. U restoranu postoji deo za bebe i decu, igralište i bazen sa akva parkom, mini disco, turniri u mini-fudbalu. Plaća se: čuvanje dece (na zahtev)

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, Jacuzzi, relax zona. Sve usluge Spa centra se dodatno naplaćuju. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

No Comments

Reply

Skip to toolbar