fbpx
Matico Educo Travel | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

19
Jan

0

CLEOPATRA LUXURY RESORT *****| HURGADA

CLEOPATRA LUXURY RESORT MAKADI 5*- Makadi Bay

www.cleopatraluxurymakadi.com

Lokacija: Resort Cleopatra Luxury Resort Makadi, bogatog sadržaja, zauzima oko 300.000 m2, nalazi se u Hurgadi, u zalivu Makady, na sopstvenoj peščanoj, prostranoj plaži dugoj 400 m. Manji deo plaže ima i koralni greben do koga se dolazi pontonom. U sklopu hotela postoji izdvojen deo ADULTS ONLY. Udaljen je 30 km od centra Hurgade i isto toliko od aerodroma.

Sobe: Hotel ima 527 soba, različitih kategorija, i sve imaju: kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, LCD SAT TV, telefon, sef, mini bar, balkon ili terasu. Standardne sobe su 35m2 (dvokrevetne sobe i sofa) a family sobe 77m2 (dve prostorije sa jednim kupatilom). ADULTS ONLY je 79 superior soba, namenjenih samo gostima starijim od 18 god, koje su izdvojeneu delu Resorta, na samoj peščanoj plaži, u sklopu koga je ADULTS ONLY spoljašnji bazen, restoran i bar Sky Lunge..

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela pored glavnog restorana ima i 2 a la carte restorana, pub, noćni klub i 4 bara, internet centar, servis za pranje i peglanje, prodavnicu, menjačnicu, rent-a car i suvenirnicu. Wi-Fi je besplatan samo u lobiju hotela.

Sport i zabava: Gostima je na raspolaganju 8 spoljašnjih bazena (zimi se greje jedan i 2 dečija), 6 teniskih terena, tereni za mini fudbal, odbojku na plaži, bilijar, stoni tenis, centar za ronjenje i mnogobrojne sportove na vodi. U sklopu spa centra su 3 saune, prostorije za masažu, tursko kupatilo, đakuzi, fitnes i salon lepote. O najmlađim gostima brine se tim animatora u dečijem klubu. Gostima su na raspolaganju peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži.

No Comments

Reply

Skip to toolbar