Matico Educo | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

12
May

0

El Kantaoui Center 4* | Tunis

El Kantaoui Center

LOKACIJA

Ovaj orijentalni, gradski hotel nalazi se između Susa i Port el Kantauia, na 350 metara od marine i šetališta Port  el Kantauia.  Udaljen je 8 km od centra Susa. Transfer  od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata,  a od Enfide i Monastira oko 35 minuta. Posebna prednost ovog hotela je izuzetno povoljan položaj nadomak marine Port el Kantaui i svih sadržaja za dnevnu i noćnu zabavu. Do privatne peščane plaže udaljene oko 500m dolazi se ulicom pored hotela, ne kroz hotelski kompleks. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini akva parka i dečijeg luna parka.

HOTELSKA PONUDA

Hotel u afričkom stilu, nekada je pripadao lancu Vincci hotela. U okviru hotela nalaze se recepcija, menjačnica, bankomat, suvenirnica, manji supermarket, igraonica,  frizerski salon, perionica veša, glavni restoran, a la carte restoran, pizzerija, lobby bar, bar na plaži, fast food restoran na bazenu, mavarski caffe, English pub, American piano bar. Sala za bridž, stoni tenis, bilijar sala, igralište za decu sa animimacijama dostupni su tokom celog dana i večeri. Hotel ima otvoreni bazen na krovu zgrade kao i dečiji bazen. Takodje ima zatvoreni bazen sagradjen u rimskom stilu sa djakuzijem, saunom i parnim kupatilom. Od ostalih sadržaja ima teretanu, saunu, SPA centar, diskoteku otvorenog tipa (nije samo za goste hotela)..

Korišćenje suncobrana i ležaljki  na plaži i pored bazena je besplatno. Wi-Fi je dostupan na svim javnim mestima u hotelu i ne naplaćuje se dodatno.

SMEŠTAJ

Hotel ima 347 prostranih soba od kojih svaka soba ima klima uređaj, direktnu  telefonsku liniju, sat tv, kupatilo, fen za sušenje kose, kuhinju, mini bar, frižider  i sef (uz doplatu), balkon ili terasu.

USLUGA:

All inclusive ili polupansion, na bazi švedskog stola.

No Comments

Reply

Skip to toolbar