fbpx
Matico Educo Travel | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

18
Dec

0

Grecian Bay Hotel *****| Aya Napa

GRECIAN BAY 5*

Lokacija: Komforan i elegentan hotel okružen zelenilom, nalazi se na privatnoj peščanoj plaži, od centra mondenskog letovališta, Aiya Napa, restorana, barova i prodavnica, udaljen 1 km. Autobuska stanica je ispred hotela. Aerodrom u Larnaki je udaljen 60 km.

Sobe: Ima  277 soba u glavnoj zgardi i 9 bungalova. Sve sobe imaju kupatilo (kada/tuš/wc), fen, LCD SAT TV, telefon, radio, fi wi, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Ima glavni i 3 a la carte restorana, bar na plaži, bar sa živom muzikom u večernjim satima, noćni klub, kafeteriju, internet centar, salon lepote, servis za pranje i sušenje veša i butik.

Sport i zabava: U sastavu hotela je veliki spoljašnji bazen za odrasle i decu oblika lagune (600 m2), terasa za sunčanje, 3 teniska terena, squash tereni, bilijar, stoni tenis, mnogobrojni sportovi na vodi na plaži i animacija. U sklopu savremeno opremljenog spa centra su  2 unutrašnja bazena, đakuzi, sauna, parno kupatilo prostorije za razne masaže i tretmane i fitnes centar. Najmlađim gostima je na raspolaganju mini klub i igralište.

No Comments

Reply

Skip to toolbar