Matico Educo | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

25
May

0

KING TUT ****| HURGADA

 

 

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Smešteno na samo 5 km od Aerodroma Hurgada, all-inclusive odmaralište King Tut nudi besplatan bežični internet, veliki bazen i direktan prilaz plaži. Raspolaže sobama sa sopstvenim balkonima koji gledaju na koralni greben.

Svetle sobe odmarališta King Tut opremljene su klima-uređajem i TV-om sa satelitskim kanalima. Svaka soba sadrži nameštaj od tamnog drveta i belu posteljinu.

Odmaralište King Tut Hurghada poseduje 3 restorana, uključujući restoran Love Boat sa romantičnim ambijentom i panoramskim pogledom na Crveno more. U beduinskom šatoru Sahara možete uživati u azijskim čajevima i nargilama.

Mogućnosti za zabavu uključuju svakodnevni animatorski program aktivnosti, časove trbušnog plesa i časove jedrenja na dasci. Osoblje odmarališta King Tut Hurghada govori više jezika i može vam pomoći da organizujete različite izlete, kao što su ronjenje ili safari na kvadovima.

Za potpuno opuštanje, na raspolaganju su vam sauna, hidromasažna kada i masaže. Vrt nudi lep ambijent za čitanje knjiga iz biblioteke odmarališta. Tokom boravka možete besplatno koristiti akva park, u kojem se nalazi bazen sa toplom vodom.

No Comments

Reply

Skip to toolbar