Matico Educo Travel | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

SAD

Heading

ZONI -NEW YORK, MIAMI:Zoni je vrlo popularna škola koja se nalazi na više lokacija ali smo mi za vas izabrali New York i Miami. Škola u New Yorku nalazi se na Menhetnu, u centru kulture, umetnosti, mode i zabave ovog vibrantnog grada. Zoni New York ima ponešto za svakoga. S druge strane škola u Miamiu je za sve one koji uživaju u toploti, okeanu i zabavi u letnjem stilu.

Svaka od ovih škola jedinstvena je na svoj način. Kurse vi se održavaju preko cele godine, smeštaj može biti i u porodici i u koledžu. U koledžu je smeštaj obično u višekrevetnim sobama a u porodici u ½ na bazi polu pansiona. Obe škole imaju dugu tradiciju i predstavljaju deo lanca škola u Americi i Evropi.

Tables

cena kursa
2 nedelje
3 nedelje
4 nedelje
cena smestaja za 1 nedelju
New York 20 casova nedeljno
558$
807$
1036$
rezidencija nocenje 1/1 558$
New York 15 casova nedeljno
480$
657$
820$
porodica minimum 4 nedelje PP od 383$
Miami 20 casova nedeljno
630$
915$
1156$
rezidencija nocenje1/4 237$
Miami 15 casova nedeljno
594$
846$
1075$
porodica minimum 4 nedelje PP od 372$

Image Alignments

zoni NY

Skola se nalazi u Manhattnu, nedaleko od Empire Buildinga i pravo je mesto za obilazak New Yourka i njegovih znamenitosti. Skola organizuje kurseve na svim nivoima od intenzivnog 20 casova nedeljno do polu intenzivnog i od 15 casova nedeljno pa sve do Engleskog za poslovne ljude.

Smestaj moze biti u rezidenciji na Manhattan-u ili u porodici, u porodici je smestaj organizovan na minumum boravka od 4 nedelje. Takodje je moguce rentirati sobu. Cena smestaja data je posebno u odnosu na cenu kursa.

U cenu nije ukljucena registracija 100$ ( ne refundira se),  troskovi nalazenja smestaja 100$, troskovi transfera od i do aerodroma JFK ili LGA 150$ po pravcu ili Newark 175$ po pravcu. U cenu nije ukljucena knjiga za kurs a cena zavisi od nivoa koji pohadjate

Skola u Maiami-u nlazi se na jednoj od egzoticnih lokacija jer je to fantasticno mesto gde uz ucenje engleskog mozete provesti nezaboravan odmor. Sve atrakcije Floride nalaze se u blizini. Uz bogat nocni zivot malo cete imati vremena za odmaranje. Tu su najatraktivniji jazz barovi, restorani, setnja pored plaze, diskoteke i jos mnogo toga sto cini ovaj grad jednim od najatraktivnijih destinacija u Americi. Skola nudi intenzivne i polu intenzivne kurseve kao i skola u New York-u, kuseve za poslovne ljude, pripremu za TOEFL i slicno.

U cenu nije ukljcena registracija 100$ bespovratna, troskovi nalazenja smestaja 100$ bespovratno, Transfer od aerodromiami2ma 125$ po pravcu. Troskovi materijala za kurs i knjiga nisu ukljuceni u cenu i zavise od nivoa znanja.

U obe opcija avio karta, troskovi viziranja pasosa (160$) nisu ukljuceni u cenu programa. Ovaj program je radjen za odrasle 18+ godina, mladji od 18 godina mogu putovati u pratnji odrasle osobe. Program je radjen za individualce i nije potrebno skupiti grupu da bi ste otisli na program