fbpx
Matico Educo Travel | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

23
May

0

Marilena **** | Amudara

Na 120 metara od plaže Amoudara nalazi se hotel sa 4 zvezdice Marilena i nudi veliki bazen, restoran, bar pored bazena, kao i elegantno uređen smeštaj sa pogledam na Kritsko more ili planine.

Klimatizovane sobe hotela Marilena uređene su u svetlim tonovima i poseduju balkon ili terasu. Svaka soba ima TV sa satelitskim kanalima, mini-frižider i kupatilo sa fenom za kosu.

Gosti se mogu opustiti u vrtu sa palmama koji nudi ležaljke i suncobrane, dok sportski i zabavni sadržaji obuhvataju sto za stoni tenis i bilijar.

U hotelskom restoranu se služe tradicionalni kritski i internacionalni specijaliteti. Gosti takođe mogu da uživaju uz osvežavajuća pića, sveže sokove, kafe i grickalice u natkrivenom prostoru pored bazena.

Centar Irakliona se nalazi na 5 km od objekta, dok je Međunarodni aerodrom Nikos Kazancakis udaljen 11 km. Selo Aja Pelagia sa peščanom plažom i tradicionalnim tavernama pored mora nalazi se na 14 km od hotela Marilena. Gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet i besplatan parking u okviru objekta.

Za vise informacija i cenovnik pozvati 011/2413 777

No Comments

Reply

Skip to toolbar