fbpx
Matico Educo Travel | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

19
Apr

0

MIRAGE **** | NESEBAR

 

Ovaj hotel se nalazi na samoj plaži u južnom delu Nesebara. Udaljen je 500 metara od Starog grada. Hotel Mirage poseduje otvoreni bazen sa delom za decu, saunu, teretanu i bar u lobiju sa velikom terasom koja gleda na more. Bežični internet se može besplatno koristiti.

Tradicionalna bugarska i mediteranska jela služe se tokom celog dana u hotelskom restoranu. Možete plesati celu noć u klubu gde nastupaju didžejevi.

Sve sobe ovom hotelu sa 4 zvezdice obuhvataju balkon sa panoramskim pogledom na more. Smeštajne jedinice su opremljene mini-barom i satelitskom televizijom. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa kadom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Ponuda uključuje recepciju koja radi non-stop, korišćenje sefa, kao i iznajmljivanje bicikala i automobila. Najmlađi gosti se mogu zabavljati na dečijem igralištu u okviru objekta.

Centar Nesebara je udaljen 200 metara, a autobusi staju na samo 100 metara od hotela Mirage. Do popularnog letovališta Sunčev Breg stiže se za 4 minuta vožnje.

No Comments

Reply

Skip to toolbar