fbpx
Matico Educo Travel | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

18
Dec

0

Nissiana Hotel & Bungalows ***| Aya Napa

 

NISSIANA HOTEL & BUNGALOWS 3*

www.nissianahotel.com

Lokacija: Hotel se nalazi u mirnoj ulici, pored hotela Atlantica Aeneas, udaljen 150 m od Nissi plaže, 1 km od plaža Landa i Macronisos. U blizini hotela su prodavnice, restorani i barovi a aerodrom u Larnaki udaljen je 60 km.

Sobe: Hotel ima 108 soba u glavnoj zgradi, 16 studija i 17 apartmana u bungalovima. Sve sobe imaju: kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, mini bar (na upit), sef i balkon. Svaki studio ima kuhinjsku nišu sa ringlama a apartmani kuhinjsku nišu sa ringlama i odvojenu spavaću sobu.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela je restoran, bar pored bazena, internet centar, menjačnica i servis za pranje i sušenje veša.

Sport i zabava: Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen i bazen za decu. U sastavu spa centra su: unutrašnji bazen, teretana, sauna, parno kupatilo, đakuzi, prostorije za masažu. Za rekreaciju i zabavu gostiju hotel ima teniski teren, stoni tenis i video igrice, a za najmlađe goste i igralište i animaciju.

Vrsta sobe Usluga 19.04-30.04 01.05-31.05 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-25.08 26.08-30.09 01.10-20.10
NISSIAN HOTEL & BUNGALOWS  3*,  1/2 STANDARD
osoba/dan PP 37 42 58 64 69 64 58
dodatni krevet 28 32 44 48 52 48 44
1. dete (0-2) U pratnji dve odrasle osobe besplatno
1. dete (2-12) U pratnji dve odrasle osobe besplatno

RUZVELTOVA 4, 11000 BEOGRAD, TEL:011/2413777, OTP 23/2016, 108710970, MATIČNI BR. 21052370, RAČUN:2656050310000152-63

 

INFORMACIJE ZA ARANŽMANE INDIVIDUALNIM AVIO PREVOZOM

 

 

Sve cene su iskazane dnevno po osobi u EUR za minimalan boravak od 5 noćenja, manji broj noćenja na upit.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan                      Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Noćenje.

Poslednji dan             Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

– rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu

– organizacija putovanja

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

– zdravstveno putno osiguranje – plaćanje u agenciji, cena osiguranja zavisi od dužine boravka i godina starosti osiguranika.

– avio prevoz Beograd-Larnaka-Beograd i aerodromske takse (apt takse podložne promeni)

– transfer na Kipru aerodrom-hotel-aerodrom (transfer zavisi od tipa i broja mesta u vozilu i udaljenosti hotela od aerodroma)

– troškovi rezervacije 1000 din plaćaju se u agenciji uz aranžman (plaćaju odrasli i deca  2-12 god.)

– individualne troškove putnika

 

 

TRANSFER aerodrom Larnaka-hotel ili hotel-aerodrom, cena po vozilu, po pravcu do

 

    Taxi  4 mesta           Taxi/Mini bus 6 mesta      Mini bus 10 mesta       

LARNACA GRAD                       32€                               40€                                          63€   

LARNACA BAY                                   35€                               44€                                          86€   

AYIA NAPA                             69€                               81€                                        138€   

PROTARAS / LIMASSOL         72€                               88€                                        138€   

PAPHOS                                  127€                            149€                                        195€   

CORAL BAY                             138€                            172€                                        213€   

 

 

 

 

 

 

 

VAŽNE NAPOMENE I INFORMACIJE O AVIO PREVOZU:

– Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.

– Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka, na osnovu čega se formira cena aranžmana – Informacije o ceni avio prevoza su dostupne u agenciji.

– Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu i na avio prevozu.

– U slučaju individualnog putovanja, u zavisnosti od potreba putnika, program može uključivati jednu ili više izabranih usluga koje nudi Organizator putovanja: smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge za izabrani broj noćenja, avio prevoz kod izabranog avio prevoznika, transfer aerodrom-hotel-aerodrom…)

– U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

 

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima.  Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima  i plaća prema kursu na dan uplate.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  1. UPLATA DO POLASKA– prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
  2. PLATNIM KARTICAMA–  Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
  3. PLAĆANJE NA RATE– bez kamate, kreditnim karticama Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).
  4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA– uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
  5. PREKO RAČUNA– uplata na račun Matico Educo Travel-a

 

OSIGURANJE: 

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

 

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

NAPOMENA – U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole  se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas  i nadležnih organa.

 

ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJEU slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

 

OSTALI USLOVI PUTOVANJA PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA AGENCIJE MATICO EDUCO TRAVEL DOO

Ruzveltova 4, 11000 Beograd

 

No Comments

Reply

Skip to toolbar