Matico Educo Travel | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

Univerzitetske stipendije u SAD-u

PROGRAM ZA AKADEMSKE STIPENDIJE U SAD-u

Educatius Internationa, naš partner iz Amerike ugovara stipendije za studente iz inostranstva. Svakom studentu biće ponuđena stipendija do 60% od cene školarine, smeštaja na nekom od 100 i više unveriziteta i koledža širom Amerike. Na taj način učiniće da studije budu pristupačnije stranim studentima na akreditovanim koledžima i univerzitetima.

Povoljnosti ovog programa

Garantovana stipendija bez rizika ( Educatius zahteva depozit za studente koji žele da se prijave na ovaj program. Do sada su plasirali 100% prijavljenih studenata, ukoliko to ne učine kompletan depozit se vraća) U slučaju da student ne prihvati ponudu Educatiusa, Educatius je spreman da vrati 90% depozita pre izdavanja I-20 formulara (izdaje škola po potvrdi studenta da želi da se upiše na univerzitet/koledž).Nakon izdavanja I-20 formulara student nema prava na refundaciju depozita.
Ponuda sa više od 100 koledža i univerziteta
Personalizovana stipendija koju Educatius može ugovoriti u ime svakog studenta
Pristup 200 i više raznih poslovnih profila uključujući, poslovne studije, inžinjerstvo, studije na pripremi za medicinu, grafički dizajn…
Podrška u nalaženju adekvatne škole koja odgovara svakom studentu po na osob.
Asistencija na svim poljima registracija i upisa na odredjeni koledž ili univerzitet
Koordinisanje smeštaja, ishrane, zdravstvenog osiguranja i dodatnih usluga.

”USLOVI
PRIJAVA NA PROGRAM?

Stipendije

Sledeće je primer kako izgleda obračun stipendija:

  • PRIMER STANDARDNE STIPENDIJE

    1. STANDARDNI TROŠAK ZA JEDNU GODINU STUDIJA SA SMEŠTAJEM I ISHRANOM IZNOSI 40.000$

    2. STIPENDIJA EDUCATIUSA ZA STUDENTA $22.000

    NAKON DOBIJANJA STIPENDIJE ZA JEDNU GODINU ZA PREDAVANJA, ISHRANU I SMEŠTAJ STUDENT PLAĆA 18.000$

    Ovo je samo primer, visina stipendije nije fiksna kao ni visina školarine.

  • Naše stipendije se odnose na univerzitete i koledže koji su akreditovani i nalaze se među najboljima. Sportisti su osvajali 23 nacionalnih šampionata u NCAA Diviziji I Koledži i Univerziteti iz naše ponude su medju najboljima za inžinjerstvo Nalaze se u 40 država SAD-a.

Koledži se nalaze u svim sredinama i nude stranim studentima priliku da iskuse život na koledžu sa američkim studentima. Koledži su puni aktivnosti i daju priliku studentima da se druže, organizuju i uče u najboljim uslovima

Studenti se mogu priključiti sportskim aktivnostima iz Divizije 1,2,3 i mogu u svom sportu n apredovati. U nekim slučajevima studentu se može ponuditi i smeštaj u porodici što će tokom aplikacionog procesa biti prezentovana svakom studentu.

Takođe postoji mogućnost da se priključite programu profesionalne prakse, te naši koledži i univerziteti organizuju sajmove poslova gde studenti mogu dobiti šansu za lokalni ili međunarodni posao.

Neki od univerziteta iz naše ponude su: City University of New York, California State University, University of Winsconsin

BACHELOR PROGRAM: Četvorogodišnje studije nude Univerzitetsku stručnu spremu B.A i B.s u preko 200 polja koja uključuju: Poslovne studije, Pravo, Kriminlalno Prav, Inžinjerstvo, IT, Psihologiju, priprema za medicini, Političke nauke…

MASTER PROGRAM: Postdiplomske studije za profesionalno zvanje M.A, M.S, M.B.A u preko 60 različitih naučnih disciplina: Farmakologija, Obrazovanje, Finansije, Hotelijerstvo, Sportski Menadžment, Biotehnologije, Marketing…..

KRATKE STUDIJE- PROFESIONALNO USAVRŠAVANJ, obično su jednogodišnje studije za neki od sertifikata.

STUDENTI SE MOGU PRIJAVITI NA PROGRAM SA POČETKOM U AVGUSTU I SA POČETKOM U JANUARU. Prijave za Avgust traju do 15.03. a prijave za Januar do 30.09.

TROŠKOVI

CENA USLUGA NALAŽENJA STIPENDIJE?
ISHRANA?
PREVOZ?
OSIGURANJE?
OSTALI TROŠKOVI ŽIVOTA