Matico Educo | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

25
May

0

SPHINX RESORT & AQUA PARK ****|HURGADA

 

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Odmaralište Sphinx ima pogled na sopstvenu peščanu plažu. Nalazi se na samo 5 minuta vožnje od centralne četvrti Sakala i nudi vrhunska mesta za ronjenje u Crvenom moru. U ponudi su 3 restorana, spa centar i 3 bazena.

Sve elegantno uređene sobe poseduju balkone sa pogledom na vrtove, na bazen u obliku lagune ili na more. Sve sobe su klimatizovane i sadrže mermerno kupatilo, mini-bar i besplatan bežični internet na recepciji.

Gosti mogu uživati u panoramskom pogledu na Crveno more dok pijuckaju omiljeni koktel u baru Sunset. Večernja zabava i nargile na raspolaganju su vam u kafeu sa posebnom atmosferom.

Spa centar sa saunom i hidromasažnom kadom nalazi se na krovu odmarališta Sphinx Hurghada i nudi pogled na more. Međunarodni tim animatora organizuje raznovrsne programe, kao što su narodni plesovi, nastupi sa živom muzikom i zabave sa disko muzikom. Odmaralište takođe nudi plažu sa nadzorom, namenjenu deci.

Gosti mogu besplatno koristiti akva-park koji se sastoji od 2 bazena sa toplom vodom, 3 tobogana za decu i 3 tobogana za odrasle. Odmaralište Sphinx Hurghada je udaljeno 8 km od Aerodroma Hurgada.

No Comments

Reply

Skip to toolbar