Adresa: Ruzveltova 4A/2, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

 

Radno vreme: 10:00 h do 17:00 h

Subotom i nedeljom ne radimo

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
od 01.10.2020 nastupa kao subagent BTP 707/20

Follow Me
TOP

Živi u Americi AuPair USA

AU PAIR USA

 

1986 State Department je osnovao program Au Pair kao obrazovni program kulturne razmene sa komponentom brige o deci. Au Pair International je zvanično ovlašćen da ovaj program radi po zakonima I pravilima U.S. State Deartmenta Statećs Bureau of Education and Cultural Affairs I da bude sponsor ovog programa kako se to može verifikovati kod BridgeUSA  ili na listi sponzora na Designated Sponsor List.  Svaka Au Pair ce dobiti shodno tome vizu J-1 kategorije koja je I namenjena za sve programe kulturne razmene I živeće sa američkom porodicom 12 meseci (minimum) uz opciju da produži boravak na 6,9,12 meseci (maksimum 24 meseca)

Na lokalnom nivou AuPair international koristi usluge oblasnih I regionalnih direktora koji pružaju podršku au pair I njihovim porodicama. Lokalni predstavnik kontaktira au pair u roku od 48 sati od dolaska, sastaje se sa porodicom I aupair lično u roku od 2 nedelje od dolaska, rešava eventualne probleme izmedju porodice I aupair I organizuje aktivnosti svakog meseca za au pair u regionu.

 

Kao partner od poverenja, Au Pair international garantuje da su porodice proverene isto koliko I kandidati, da su kvalifikovane da učestvuju na programu jer je najbitnije da ceo lanac u ovom izuzetnom iskustvu I za porodice I za aupair funkcioniše.

Kao agent koji povezuje devojke I mladiće koji žele da učestvuju u ovom programu naš zadatak je da pažljivo izabermo kandidate koji ispunjavaju uslove za učešće na programu, da proverimo reference kao I da iz iskustva sav

etujemo I upoznamo candidate o očekivanjima I realnim situacijama na koje moraju biti spremni.

Dobrodošli u globalnu porodicu. Nadamo se da će vaša sledeća godina biti uspešna sa obogaćenim životnim iskustvom!

 

You don't have permission to register