Adresa: Braće Nedića 12, lokal br.2, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

Br. tekuceg racuna: 265-6050310000152-63

Radno vreme: 10:00 h do 18:00 h

subotom : 10:00-14:00

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
Organizator putnickih aranzmana od 03.04.2024 licenca  Br. OTP 14/2024 od 03.04.2024 kategorija A

Follow Me
TOP

Grčka kamp za decu

SKOURAS SPORTSKO JEZICKI KAMP 2024

 

ŠTA JE SKOURAS KAMP

Skouras je internacionalni letnji sportsko jezički kamp i nalazi se u Nees Fokies na Halkidikiju. Predeo prirodne lepote na kome se nalazi kamp obuhvata 120.000m2 a kamp se nalazi na samo 200m od plaže. Ovaj kamp otovren je 1988 godine i od tada prima decu iz cele Evrope i sveta nudeći im nezaboravno leto. Kamp poseduje 1500 ležajeva i 150 trenera i osoblja koje radi sa decom. Dobrodošli su svi od 5-17 godina starosti.

VIZIJA

Vizija ovog kampa je da omogući nezaboravno letovanje učenicima i deci koji žele da kroz druženje i raznovrsne aktivnosti upoznaju vršnjake iz cele Evrope. Kroz sportske aktivnost, društvene aktivnosti, i odlazak na plažu učenici provode nezaboravan odmor u atmosferi punoj saradnje i prijateljstva.

PROGRAM

Svaki dan je posebno i pažljivo planiran. Učenici imaju priliku da se priključe raznovrsnim sportovima tokom dana, ili da se bave hobijem ili uče engleski kao i da se druže uveče kroz aktivnosti i programe spcijalno uradjene za njihov uzrast.

Kamp nudi veliki broj sportskih i drugih aktivnost kroz objkte koji se tamo nalaze

Dva otvorena bazena, Ekstremni sportovi,4 terena za kosarku, 2 terena za rukomet, Street dance časovi,4 fudbalska terena,Mini Golf,Trdicionalan Grčki ples Jahanje, 10 trampolina,14m visok toranj za penjanje,Streljaštvo, Tae-kwondo, Biciklizam, 4 terena za odbojku,Aerobik,2 terena za bagminton, Stoni tenis,Fudbal na pesku,        Vodeni sportovi/vaterpolo, Odbojka na pesku, Škola šaha, 2 teniska terena,             Časovi joge, Latinski ples, Umetnički studio,Rošulanje

Na prvom mestu je bezbednost dece zato je uključeno oko 150 trenera za sve navedene sportive

ŠKOLA ENGLESKOG

Skouras kamp vam daje šansu da učestvujete na časovima engleskog jezika uz doplatu na licu mesta. Ovaj program vam omogućava da poboljšate znanje jezika kroz druženje, spot i zabavu. Posebna pažnja pridaj se govornom engleskom kroz razgovore, ankete i druženja sa prijateljima koji nisu samo iz Grčke već iz celog sveta.

Pored letnjeg program kamp je organizator većeg broja volonterskih događaja od nacionalnog i internacionalnog značaja.

Škola engleskog osnovana je da ispuni zahteve svih uzrasta i to naročito kroz komunikaciju. Časovi su interaktivni i pored govora uči se i gramatika i pisanje. Svi nastavnici su kvalifikovani a medju njima su I oni koju su poreklom sa engleskog govornog područja.

Program se sastoji od 2 casa nastave dnevno od ponedeljka do petka u grupama od 12 učenika u proseku. Zastupljeni su nivoi od A1 do C2 (Osnovni, Srednji, Viči, Konverzacijski) ukoliko ima dovoljno učenika za pohadjanje odgovarajućeg nivoa. Na početku se polaze test na osnovu koga se kandidati svrstavaju u grup prema nivou znanja. Na kraju kursa svaki učenik dobija sertifikat o pohadjanju kursa

Primer Programa

8:00 -8:30 buđenje                                                                   14:00-17:00 Popodnevni odmor

8:30-9:00 doručak                                                                   17:00-17:15 popodnevna užina

9:00-9:30 sređivanje soba                                                        17:15-19:00 Sportski program

9:30-10:00 pregled soba                                                           19:00-19:40 Sat posvećen hobiju

10:00-12:00 časovi engleskog                                                    20:00-20:45 Večera

12:00-13:00 bazen                                                                    21:00-23:00 Zabavni program

13:00-13:45 ručak                                                                    23:30-24:00 Vreme za spavanje

SMEŠTAJ – Smestaj je u sobama bungalovskog tipa, svaki bungalov poseduje krevete na sprat. U svakoj kućici se nalazi 6-10 kreveta I svaka ima kupatilo (mali broj nema kupatilo ali one nisu u našoj ponudi) Uz decu u kućici boravi i 1 vodja grupe, dečaci i devojčice su u zasebnim kućicama a vođa grupe može biti smešten i u posebnim kućicama za vodiče.

ISHRANA– Restoran je kompletno opremljen, a ishrana je na bazi punih pansiona, doručak, ručak, večera + užina. Vodje grupe serviraju hranu kamperima a deca moraju da donesu svoj escajg i tanjir do šanka nakon jela.

BEZBEDNOST– Vodje grupa su stalno sa decom i brinu o njima, u okviru kampa borave kvalifikovani spasioci na bazenima i treneri koji vode decu na bazen ili plažu i takodje ih treniraju tokom sportskih aktivnosti. Kamp poseduje svoje obezbedjnje koje omogućava da učenici budu bezbedni 24 časa dnevno. Kamp poseduje potpuno opremljen medicinski centar koji radi 24 časa dnevno. Osoblje se sastoji od dve doktora, dve medicinske sestre i vozača za hitne slučajeve. Medicinski centar saradjuje sa zdravstvenim centrum Cassandra koji je 11km od kampa i Moundania koji je 15km od kampa. Za ozbiljne slučajeve tu je i Opšta Bolnica Polugyros.

U kampu takodje postoji prostorija za internet, kiosk gde se može kupiti voda, sok ili užina, prodavnica suvenira.

KOMUNIKACIJA

U kampu postoje 4 govornice, ukoliko roditelji žele da kontaktiraju decu to mogu u vremenu od 12.00-14.00 ili od 18.00-20.00 po grčkom lokalnom vremenu. Takodje roditelji mogu posetiti kamp vikendom.

 

UČENICI MORAJU PONETI SLEDEĆE

  • Ćebe ili vreću za spavanje, 2. Veš, 3. Kupaći kostim, 4. Majice, 5. Šešir ili kačkete, 6. Opremu za sport, 7. papuče/jadranke, 8. Jaknu, 9. Šampon, sredstvo za tuširanje, zubnu pastu, sapun, češalj, 10. Sunđer, 11. Navlaku za jastuk, 12. Čarsav, 13. Peškire, 14. Čarape, 15. Kese za veš, 16. Kremu za sunčanje, 17. Kremu protiv uboda insekata 18. Ranac za ekskurzije

PRAVILA

Učenici ne mogu da napuštaju kamp bez svojih roditelja ili vođe grupe (u slučaju ekskurzije)

Učenici moraju da poštuju popodnevno vreme za odmor

Učenici moraju da poštuju druge učenik

CENOVNIK I REZERVACIJE ONLINE

Program putovanja

  1. dan NOVI SAD – SKOURAS KAMP

Polazak sa dogovorenog mesta oko 16.00 sati. Noćna vožnja preko Makedonije sa kraćim usputnim pauzama.

  1. dan – 8. dan SKOURAS KAMP

Dolazak i smeštaj. Boravak na bazi punih pansiona i užine. Odlazak na fakultativne izlete.

  1. dan SKOURAS KAMP – NOVI SAD

Polazak iz SKOURAS KAMPA posle doručka. FAKULTATIVNI odlazak u WATERLAND. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima. Noćna vožnja preko Makedonije sa kraćim usputnim pauzama. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Polazak iz SKOURAS KAMPA posle doručka. FAKULTATIVNI odlazak u WATERLAND. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima. Noćna vožnja preko

 

CENA ARANŽNMANA OBUHVATA:

– Prevoz turističkim autobusom na relaciji Novi Sad/Beograd- Nea Fokea (Skouras kamp) -Beograd/Novi Sad

– Smeštaj u kampu (u bungalovima u višekrevetnim sobama 8-10-12 kreveta sa kupatilom), usluga na bazi punog pansiona i užine (doručak, ručak, užina i večera)

– Korišćenje svih dodatnih sadržaja u sportskom kampu (bazeni, rukomet, sportski tereni, stolovi za stoni tenis, konji za konjički sport, košarka, odbojka, fudbal…)

– Večernji program i igre za plesne grupe u amfiteatru

– Usluge vodiča/pratioca grupe

– Usluge predstavnika organizatora

– Troškovi organizacije

– Doktor u kampu 24h

– Treneri za sportske aktivnosti

– Poklon

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Obavezno putno zdravstveno osiguranje- grupno 1000 din po detetu za ceo period boravka (podlozno promeni)

– Fakultativni izleti (Solun 25 eur, Afitos 10 eur, Sunny beach 15 eur, Waterland Solun 25 eur)

– Individualni i ostali troškovi učesnika kampa

-Casove engleskog jezika prema cenovniku kampa uplacuju se na licu mesta i opcionalni su.

NAČIN PLAĆANJA:  Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Mogućnost plaćanja u mesečnim ratama, a najkasnije 10 dana pre putovanja. Prva rata iznosi 100 eur nakon prihvatanja ponude. Za rate koje dospevaju nakon izvršenih usluga obavezno je deponovati čekove (do 15.10.2024.)

CENA JE RADJENA NA BAZI 40 UCENIKA PO AUTOBUSU, U SLUCAJU MANJEG BROJA CENA ZA PREVOZ SE MOZE UVECATI ILI SE MOŽE GRUPA PRIKLJUČITI SLEDEĆOJ SMENI

Napomene:

Za ulazak u R. Grčku rok važenja putne isprave mora biti najmanje 3 meseci po isteku putovanj.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

OSTALI USLOVI PUTOVANJA PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Skouras, licence A OTP 182 / 2021 od 01.10.2021.

You don't have permission to register