Adresa: Ruzveltova 4, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

 

Radno vreme: 10:00 h do 17:00 h

subotom i nedeljom ne radimo

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
od 01.10.2020 nastupa kao subagent BTP 707/20

Follow Me
TOP

Arbutus College i Univerzitet Ascenda | Vankuver

od €4000
(0 Reviews)

OPIS

Kanada se smatra jednom od najboljih mesta za život a evo i zašto.

Za većinu internacionalnih studenata Kanada je postala sinonim za kvalitet, otvorenost, bezbednost i prihvaljivih troškova za život zato nije čudo što sve više i više studenata dolazi da studira, živi i radi u Kanadi.

Arbutus Koledž se nalazi u centru Vankuvera u delu koja je poznata po zabavi, umetnosti i sportu. Koledž se nalazi na samo nekoliko minuta hoda od prevoza bilo da se radi o vozu, autobusu, brodu koji Vas direktno vode do samog srca grada.

PROGRAM

Programi

PROGRAMI

Pri ovom koledžu  možete studirati Poslovni Menadžment koji je dizajniran tako da student nakon završetka može biti uspešan u radu u kompanijama ili u vodi svoju kompaniju, naučićete da rešavate probleme i vodite svoj tim. Završićete program sposobni da razumete potrebe poslovanja u velikom broju različitih oblasti.

Hotelski Menadžment će Vam pružiti znanja u oblasti hotelskog menadžmenta i turizma. Učićete od profesionalaca kako da razumete kompleksne potrebe klijenata i kako da brzo i lako rešavate probleme.Osposobićete se za jasnu komunikaciju i upravljanje u različitim kultunim sredinama. Nakon diplomiranja moćićete da udjete u svet ove industrije koja raste vrtoglavom brzinom

Marketing ključ ovog programa je da studentima omogući da razviju efikasan plan reklamiranja i kako da uspešno prate svaki korak u marketingu. Program pruža širok dijapozon marketinškog istraživanja u zemlji, internacionalno, kao i u direktnim marketinškim kampanjama. Savladavanjem ovih veština studenti će u budćnosti moći da traže posao u kompanijama koje se bave marketingom ili kojima je potreban stručnjak za marketing.

Medjunarodna trgovina- ovaj program pomaže razvoju znanja i veština neophodnih da bi se razumela medjunarodna trgovina i poslovanje na globalnom nivou u lancu dobavljaća. Studenti šće razviti razumevanje politike, prava, marketinga, distribucije koji utiču na poslovanje i razviće sposobnost da upravljaju lancima dobavljača. Kao deo ovog programa možete raditi na dobijanje FITT Sertifikata za Internacionalnu Trgovinu za Profesionalce, koji je prepoznat kao globalni sertifikat za bavljenje ovim poslom.

Programi su namenjeni i studentima koji žele da nastave dalje školovanje u Kanadi a koji su trenutno upiasni na naše fakultete. Priznavanje ocena je prema proceni Koledža. Takodje na ovom Koledžu možete upisati osnovne studije a zatim preći na neki od fakulteta bez dodatnih polaganja razlike u ispitima. Partnerski Univerzitet je ASCENDA fakultet za Menadžment

ASCENDA

Programi

BA Business Management

BA Business Administration

BA International Business management

BA Human Resources Management

BA Marketing Management

BA Hospitality Management

Najzanimljiviji programi za naše studente su Study and Work 6 meseci učenja (uz 20 sati mogućnosti rada) + 6 meseci prakse i mogućeg rada od 40 sati nedeljno.

UPIS I CENA

Datum pоčetka prоgrama: početak septembra

Rоk za prijavu: koledz prima 6 puta godisnje studente

Uslovi za upis

-Najmanje Diploma srednje škole, IELTS test rezultat 5.0 ili test Arbutusa,

Detaljne infоrmacije о pоstupku prijave mоžete dоbiti оd naših kоnsultanata.

CENA

Cena programa zavisi od progrma koji upisujete za sve informacije pošaljite upit na office@matico.edu.rs


.

  • Odlazak Vreme
    avgust
  • Povratak Vreme
    jun
  • Važenje Pasoša
    pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register