Adresa: Braće Nedića 12, lokal br.2, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

Br. tekuceg racuna: 265-6050310000152-63

Radno vreme: 10:00 h do 18:00 h

subotom : 10:00-14:00

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
Organizator putnickih aranzmana od 03.04.2024 licenca  Br. OTP 14/2024 od 03.04.2024 kategorija A

Follow Me
TOP

Edmonds Community College

od €19000
(0 Reviews)

OPIS

ZAŠTO EDMONDS COMMUNITY COLLEGE:
Dvogodišnji koledž sa koga se lako možete prebaciti na četvorogodišnji fakultet
Smeštaj u koledžu ili u porodici po vašem izboru
Nije potrebno polagati TOEFL za upis

GDE SE NALAZI :
Nalazi se 24km od Seattle-a, na 50 hektara svog kampusa u predgrađu Lznwood-a u državi Washington. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnica, banke, apartmani, kafei i restorani
Edmonds se nalazi na 25 minuta od Seattle-a i 45 min od aerodroma Tacoma. Kampus je u bezbednoj zoni i predstavlja odlično okruženje za studiranje. Tu su i golf tereni u neposrdnoj blizini. Alderwood šoping centar sa pozorištima, prodavnicama i restoranima je takođe u neposrednoj blizini. Seattle je dom Boeing-a, Microsofta, Starbucks-a i Amazon.com-a te predstavlja glavni poslovni centar Sjedinjenih država.

PROGRAM STUDIJA

PRОGRАMI

ZAVRŠETAK SREDNJE ŠKOLE I UPIS NA KOLEDŽ SA MOGUĆNOŠČU ZAVRŠETKA SREDNJE ŠKOLE

I DOBIJANJA KREDITA ZA NASTAVAK STUDIJA.

DVOGODIŠNJE STUDIJE SA MOGUĆNOŠĆU TRANSFERA NA VELIKI BROJ UNIVERZITETA

ŠTA JE ASSOCIATE DEGREE
Dvogodišnje studije pri Edmonds Koledžu omogućavaju da dobijete diplomu više škole (Associate degree) u oblasti društvenih nauka, prirodnih nauka i tehnike. Po sticanju ovog zvanja studentise mogu prebaciti na univerzitet za sticanje Univerzitetske diplome četvorogodišnjih studija.
Associate degree se nudi u oblasti društvenih nauka po izboru sledećih predmeta i polja studija: Računovodstva, Antropologij, Umetnosti, Poslovanja, Komunikacije, Drame, Ekonmije, Obrazovanja, Engleskog, Francuskog, Geografije, Nemačkog, Istorije, Međunarodnih studija, Japanskog, Novinarstva, Muzike, Filozofije, Političkih nauka, Arhitekture, Psihologije, Sociologije, Španskog, Komunikacije, Vizuelne komuikacije i medija…
Na polju prirodnih nauka nude se sledeći predmeti: Astronomija, Biologija, Hemija, Informatika, Inžinjerstvo, Geologija, Matematika, priprema za medicinu, Prirodne nauke
Na polju tehničkih nauka: Poslovna informaciona tehnologija, Poslovni menadžment, Kompjuterska animacija, Kompjuterski informacioni sistemi, Građevinarstvo, digitalna muzika, hortikultura, Hotelijerstvo, Web design, razvoj aplikacija, proizvodnja letelica…

Studenti su se u poršlosti prebacivali direktno na sledeće univerziteta u SAD-u:
University of Washington, University of Virginia, Washington State University, University of Texas, Cornell University, University of Winsconsin, Purdue University, University of Minnesota, Rutgers University, University of Kansas, University of California Berkley, State University of New York Buffalo, Michigan State University, San Francisco State University, University of Indiana, Pennsylvania State University, University, University of Southern California, Ohaio State University, Georgia Institue of Technology, Central Washington University, Seattle University i mnogi drugi…

KROZ POSLEDNJI RAZRED SREDNJE ŠKOLE DO KRAJA UNIVERZITETA.

Na Edmonds Community Koledžu možete završiti i steći diplomu srednje škole i u isto vreme zaraditi kredite za studije. Ako imate 16 i više godina, možete se pridružiti srednješkolskom odeljenju koji Vas direktno vodi na univerzitetski program. Mogi predmeti su predmeti za sam koledž te se računaju kao položeni ispiti za srednju školu pa se na osnovu tooga izdaje Diploma srednje škole.
Edmonds CC je započeo internacionalni srednjoškolski program 1993 godine i više od 500 učenika je dobilo dvostruku diplomu, po ovom programu su najiskusniji koledž u SAD-u. Ovim programom će te uštedeti i novac i vreme a on izgleda ovako:

1/2 godine slušate predmete za srednju školu i polažete predmete
1 1/2 godine slušate i polažete predmete za Associate degree
2 godine do završetka univerziteta

TOTAL 4 GODINE ZA DOBIJANJE DIPLOME SREDNJE ŠKOLE, ASSOCIATE I BACHELOR DEGREE
EDMONDS COMMUNITY COLLEGE NUDI I PROFESIONALNE DIPLOME I RADNO ISKUSTVO

Profesionalni stepen za 2 godine ili sertifikat za 6 meseci. Ovo se može iskoristiti za sticanje uslova za prebacivanje na univerzitetski četvorogodišnji progam ili za započinjane profesionalne karijere.

Rad u Americi kroz praktični terning.
Nakon završetka programa za dobijanje stepena ili sertifikata možete raditi u SAD-u u svom polju studija do najviše godinu dana pre nego što se prebacite na univerzitet ili se vratite kući kroz Opcionalni Praktični Trening program. Nakon dobijanja diplome fakulteta (četvorogodišnjih studija) možete ostati na radu još jednu godinu u okviru svog polja studija pre povratka kući.

1 ili 2 GODINE STUDIJA + 1 GODINA RADNOG ISKUSTVA + 2 GODINE DO UNIVERZITETSKE DIPLOME + 1 GODINA RADNOG ISKUSTVA
INTENZIVNO UČENJE ENGLESKOG JEZIKA

Da bi naučili brzo engleski jezik postoji Intenzivni engleski program za učenje jezika.
Ovaj program obuhvata 20 časova engleskog jezika nedeljno, male grupe, 5 nivoa, priprema za TOEFL, kurs se nudi tokom prve 4 nedelje početka svakog kvartala, moderan centar za učenje, upotreba software-a i kompjutera, konverzacija sa američkim studentima
Kroz nastavu studenti se upoznaju sa čitanje, pisanjem, gramatikom, slušanjem i govorom. Posebni viši kurevi posebnu pažnju daju izgovoru, pripremi za univerzitet i konverzaciji.

SMEŠTAJ

Rainier Palace- je koledž tip smeštaja u neposrednoj blizini koledža gde se odvija nastava, to su apartmani koje delite sa studentima iz SAD-a ili neke druge zemlje. Svaki apartman opremljen je posebnim sobama sa kupatilom.
Apartmani se sastoje od zasebnih spavaćih soba, četvorokrevetni apartmani imaju dva kupatila i dnevni boravak sa mini kuhinjom. Svaka soba ima krevet, radni sto i plakar, internet, telefon i konekciju za TV.
Na samom kampusu nalazi se savetnik na svakom spratu, planiraju se aktivnosti za studente kako bi upoznali prijatelje, ovo uključuje organizaciju druženja, putovanja i grupe za učenje. Prostorija za 181 studenata je namenjena i za američke i za studente iz celog sveta.

UPIS I CENA

CENOVNIK USLUGA
PROSEČNA GODINA U EDMONDS COMMUNITY COLLEG-U OD SEPTEMBRA DO JUNA KOŠTA 21,000 USD, OVAJ IZNOS JE OKVIRAN I ZAVISI OD BROJA UZETIH KREDITA, VRSTE SMEŠTAJA I SLIČNO POGLEDAJTE DETALJAN CENOVNIK.

Godišnja cena koledža je duplo manja od cene godine na većini univerziteta. PLAĆANJE SE VRŠI NA RATE U TRI SEMESTRALNE RATE NAKON DOLASKA NA KOLEDŽ

Naknade za prоgram mоgu se periоdičnо menjati. Detaljne infоrmacije о cenama mоžete dоbiti оd naših kоnsultanata.


.

  • Odlazak Vreme
    septembar
  • Povratak Vreme
    jun
  • Važenje Pasoša
    pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register