Adresa: Ruzveltova 4, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

 

Radno vreme: 10:00 h do 17:00 h

subotom i nedeljom ne radimo

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
od 01.10.2020 nastupa kao subagent BTP 707/20

Follow Me
TOP

Engleski na Kipru

od €2000
(0 Reviews)

OPIS

Kipar je prelepo ostrvo, treće po veličini u Mediteranu i moderna država sa impresivnom istorijom. Kipar je bio britanska kolonija, a 1960. godine stiče nezavisnost, engleski jezik je u širokoj upotrebi i vozi se sa leve strane. Ostrvo ima 326 sunčanih dana godišnje i najčistiju morsku vodu u Evropi, široke i uređene plaže, planine sa izvorima slatke vode i bogatu istoriju sa tragovima grčke, rimske, vizantijske, otomanske i britanske kulture. Ipak, najlepša legenda o ostrvu po kojoj ga i zovu “ostrvo ljubavi” je da je na njemu iz morske pene rođena boginja Afrodita.

 

Bayswater Summer je organizator ove letnje škole i deo je britanske edukativne organizacije Bayswater Education. Školu odlikuje zabavan i motivišući pristup podučavanju engleskog jezika, polaznici uče i usvajaju nova znanja kroz upoznavaje sa različitim kulturama i sklapanje poznanstava sa mladima iz celog sveta.

Ceo program (nastava i smeštaj) se organizuju na istom mestu, na kampusu univerziteta UCLan Cyprus koji se nalazi u selu Pili u predgrađu Larnake, koja je treći grad po veličini i značaju na Kipru.  Lokacija pruža bezbedno okruženje u neposrednoj blizini turističkih centara Larnaka i Aja Napa. Na kampusu se kapaciteti za druženje polaznika, zajedničke prostorije, dvorište i bazen.

NASTAVA Nastava se organizuje u savremenim, klimatizovanim učionicama univerziteta. Profesori su kvalifikovani i iskusni izvorni govornici engleskog, sa glavnim ciljem da učine učenje zabavnim. Svi polaznici imaju procenu znanja na početku programa, na osnove koje će biti razvrstani u grupe sa učenicima iz drugih zemalja koji su na istom nivou. Pored klasične nastave, organizuju se različite interaktivne vežbe, tokom kojih polaznici koriste svoje znanje i sarađuju (debate, kvizovi, takmičenja…) u cilju poboljšanja vokabulara i komunikacijske upotrebe jezika.

VANNASTAVNE AKTIVNOSTI Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv program nakon časova za koji je zadužen posvećen tim sastavljen od mladih, motivisanih, talentovanih animatora a svaki se izdvaja posebnom veštinom (plesači, glumci, sportisti…). Svi su prošli i dodatnu obuku da bi njihov rad sa decom bio zabavan i bezbedan. Dnevne aktivnosti mogu biti odlazak na plažu, aktivnosti na bazenu univerziteta, sportske igre, umetnost i gluma, dok večernje aktivnosti obuhvataju karaoke, disko večeri, modne revije, večeri talenta i drugo.

OBILASCI I IZLETI Tokom dvonedeljnog boravka učenici će imati 2 celodnevne i 4 poludnevne ekskurzije. U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije uključuju dnevne i večernje obilaske (obilazak gradova, krstarenje iz luke u Pafosu, odlazak na planinu Troodos…).

SMEŠTAJ

SMEŠTAJ I ISHRANA Moderna rezidencija pruža smeštaj u dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, koje su organizovane u apartmane. Obezbeđeni su peškiri i posteljina i menjanju se dva puta nedeljno. Učenici treba da ponesu svoje peškire za bazen i plažu. U kampusu se nalaze mašine za pranje i sušenje veša koje učenici mogu da koriste (kupovinom žetona). Sobe se spremaju dva puta nedeljno, a zajedničke prostorije svaki drugi dan. Školski sef je samo za čuvanje pasoša polaznika. Ceo kampus je pokriven  internetom.

Obroci se služe u kantini rezidencije, uključen je pun pansion, služi se tradicionalna mediteranska kuhinja. Na dane izleta učenici dobijaju lanč paket za ručak (sendvič, voda, voće, grickalice i keks/kolač

CENE KURSEVA

Ekskurzije i obilasci Aktivnosti Termin programa Cena
English In Cyprus 2 celodnevne

4 poludnevne

Pun program 02.07-16.07.2023. 1950 € + 50 €

 

Cena uključuje:

 • Registraciju, nastavu u trajanju od 20 časova nedeljno, nastavni materijal, sertifikat škole o pohađanom kursu;
 • Smeštaj u rezidenciji u dvokrevetnim isobama sa sopstvenim kupatilom i punim pansionom, celodnevne i poludnevne ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti;
 • Povratni transfer od/do aerodroma na Kipru;

Cena ne uključuje:

 • Avionsku kartu (agencija obezbeđuje avionske karte za sve putnike);
 • Putno osiguranje (agencija sarađuje sa nekoliko kompanija);
 • Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 € do 20 €);
 • Depozit za smeštaj 60 € daje se po dolasku i vraća se na kraju, ukoliko ne bude oštećenja;
 • Lične troškove putnika;
 • Bankarske troškove.

 

Napomene:

 • Plaćanje registracije 50 € (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS) se vrši u agenciji a škola se plaća direktno školi.
 • Program je rađen na bazi minimum 8 prijavljenih polaznika;
 • Opisani izleti i aktivnosti mogu varirati u zavisnosti od zdravstveno-bezbednosnih mera.
 • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika otkaže putovanje 30 dana pre početka programa;

Napomene: Placanje se vrsi direktno na racun skole


.

 • Odlazak Vreme
  2
 • Važenje Pasoša
  pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register