Adresa: Ruzveltova 4, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

 

Radno vreme: 10:00 h do 17:00 h

subotom i nedeljom ne radimo

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
od 01.10.2020 nastupa kao subagent BTP 707/20

Follow Me
TOP

Engleski na Malti

od €2150
(0 Reviews)

OPIS

LETNJA ŠKOLA ENGLESKOG NA MALTI – Embassy Summer

Uzrast polaznika 11-18 godina

POLAZAK SA PRATNJOM 

 

Malta je mala ostrvska zemlja smeštena u središtu Mediterana, podjednako udaljena od Sicilije i Tunisa. Malteški arhipelag čine tri ostrva, najveće ostrvo je Malta, zatim manje Gozo i nenaseljeno Komino. Mediteranska kultura je dominantna na Malti, ali 150 godina britanskog kolonijalizma je ostavilo trajne uticaje na zemlju i jezik. Engleski je službeni jezik i usvojen je engleski način vožnje levom stranom. Malta ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, autentične proslave i običaje.

Embassy Summer je ovaj letnji program za tinejdžere organizovao tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom okruženju, kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku.

NASTAVA se održava u jednoj od najuglednijih srednjih škola na Malti, St Martin’s College, sa prostranim učionicama sa savremenom interaktivnom opremom za predavanje. Učenici dobijaju udžbenike i materijal za rad. Nastava podrazumeva 20 časova od po 45 minuta nedeljno, koji se održavaju od ponedeljka do petka, pre podne ili posle podne u zavisnosti od planiranih aktivnosti i obilazaka. Polaznici se svrstavaju u internacionalne grupe na istom jezičkom nivou. Školski autobus svaki dan vozi učenike od hotela do škole (udaljenost je do 20 minuta) i nakon nastave na aktivnosti i izlete.

OBILASCI I IZLETI se odvijaju pod vođstvom iskusnih tutora i uključuju različite aktivnosti. Obilaze se gradovi Malte: St Paul’s Bay, glavni grad Valleta, istorijska prestonica Malte, čuveni grad tišine Mdina, grad Rabat, susedno ostrvo Komino, krstarenje po zalivima… Redovni su odlasci na peskovite i stenovite plaže, u akva park, šoping, organizuju se večernji roštilji na plaži.

Uveče se organizuju disko zabave, zabave na brodu, veče filma, šetnje, karaoke, kvizovi, kuglanje… Jednom nedeljno se organizuje zabava dobrodošlice za nove polaznike, gde se oni upoznaju sa školom, organizatorima, kao i sa već pridošlim polaznicima.

SMESTAJ

SMEŠTAJ I ISHRANA su u hotelima sa 3* i 4*, sa bazenima, 24h obezbeđenjem i na dobrim lokacijama u blizini prodavnica, restorana, šetališta i plaža, u delu Malte St Paul‘s Bay, gradu Budžiba (Buggiba). Zajedničke prostorije hotela imaju besplatan internet, dok za internet u sobama može da postoji manja doplata. Učenici će biti smešteni u trokrevetne i četvorokrevetne sobe, sve imaju privatno kupatilo i klima uređaj, posteljina i peškiri su obezbeđeni i menjaju se jednom nedeljno. Učenici treba da ponesu sopstvene peškire za plažu.

Ishrana je na bazi punog pansiona, doručak i večera se služe u restoranu hotela, sa jelima internacionalne i tradicionalnom mediteranskom ishranom, vegetarijanska opcija takođe je obezbeđena. Za ručak se dobija lanč paket (hladan obrok), koji se u zavisnosti od planiranih aktivnosti poslužuje u školi ili ga učenici dobijaju na izletu.

CENE

Škola Ekskurzije i obilasci Aktivnosti Termin programa Cena
Embassy Summer 2 celodnevne

10 poludnevnih

Pun program 30.07-13.08.2023.* 2100 € + 50 €

*Napomena: Datum programa može biti pomeren za 1 dan ranije ili 1 dan kasnije u odnosu na objavljeni termin, u zavisnosti od reda letenja avio kompanije.

Cena uključuje:

 • Registraciju, nastavu (20 časova nedeljno), nastavni materijal, sertifikat o pohađanom kursu;
 • Smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* sa punim pansionom u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, sa sopstvenim kupatilom, ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti;
 • Povratni transfer od/do aerodroma na Malti;
 • Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti.

Cena ne uključuje:

 • Avionsku kartu (agencija obezbeđuje avionske karte za sve putnike);
 • Putno osiguranje (agencija sarađuje sa nekoliko kompanija);
 • Opcione dodatne izlete na destinaciji (ostrvo Gozo 35, izlet na Siciliju 150€)
 • Po dolasku se plaća depozit u iznosu od 30 € koji se vraća po završetku programa, ukoliko nije bilo nikakvih oštećenja u smeštaju;
 • Lične troškove putnika;
 • Bankarske troškove.

Napomene:

 • Plaćanje registracije 50 € (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS) se vrši Egidi International doo. Plaćanje programa se vrši školi
 • Program je rađen na bazi minimum 8 prijavljenih polaznika;
 • Opisani izleti i aktivnosti mogu varirati u zavisnosti od zdravstveno-bezbednosnih mera.
 • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika otkaže putovanje 30 dana pre početka programa;
 • Odlazak Vreme
  2+ nedelje po izboru
 • Važenje Pasoša
  pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register