Adresa: Ruzveltova 4, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

 

Radno vreme: 10:00 h do 17:00 h

subotom i nedeljom ne radimo

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
od 01.10.2020 nastupa kao subagent BTP 707/20

Follow Me
TOP

Engleski u Boxhill Summer School

od €2900
(0 Reviews)

OPIS

LETNJA ŠKOLA ENGLESKOG U VELIKOJ BRITANIJI, Mickleham Village

Samiad, Box Hill Summer School

Uzrast polaznika 7-18 godina

POLAZAK SA PRATNJOM

Box Hill School je tradicionalna britanska internatska škola smeštena u sigurnom i mirnom okruženju, u srcu mestašca Mickleham Village, u oblasti Surrey, samo 35 minuta vožnje od centralnog Londona. Impresivna glavna školska zgrada datira iz 1883. godine, ali ima moderne kapacitete neophodne za savremeno školovanje – opremljene učionice, zatvorenu sportsku salu, terene na otvorenom, teniske terene, teren za fudbal sa veštačkom travom, otvoreni bazen, stenu za penjanje, poligone sa konopcima, pozorišnu salu i dramski studio. Organizacija Samiad već dugi niz godina organizuje letnje programe na kampusu ove škole, koji su nominovani u najbolje ove vrste u Velikoj Britaniji. Kampove posećuju deca iz više od 40 zemalja, a značajno je da se strogo održava internacionalna šarolikost i ne dozvoljava da više od 20% polaznika bude iz iste zemlje.

Polaznici ovog programa će imati jedinstvenu priliku da se upoznaju sa britanskim internatskim načinom života i iskuse smeštaj u posebnim učeničkim kućama (boarding houses), obroke u svečanoj trpezariji, nastavu u učionicama u centralnoj školskoj zgradi…

NASTAVA English + Multi-Activity je program sa 15 h časova engleskog nedeljno (ukupno 30h tokom trajanja programa), koje drže predavači kvalifikovani za rad sa stranim učenicima i svi su izvorni govornici engleskog jezika. Nastava se ne završava nakon časova, specifičnost ove škole je da su profesori uključeni u poslepodnevne aktivnosti i izlete, te motivišu učenike da koriste engleski jezik stalno. Odnos broja profesora i animatora prema broju učenika je 1:6, što omogućava da se mnogo više individualno posvete svakom učeniku.

Sve aktivnosti se sprovode u internacionalnim grupama. Akcenat je na upotrebi engleskog jezika kroz druženje i zabavu, kao i prilika da se polaznici dokažu u aktivnostima koje poznaju, ali i okušaju u sasvim novim. Popularne aktivnosti su: Murder Mystery, Samiad’s Got Talent, Samiad Party, Big Kong, Bench Ball, Lip Sync Battle, badminton, košarka, kulinarstvo, cirkuske veštine, rukotvorine, fudbal, tenis, igre na bazenu, potraga za blagom, obrnuti bingo, joga…

OPCIONI PROGRAMI (uz doplatu):

English + Horse Riding (30h nastave engleskog + 8 x 8h jahanja). Program je namenjen apsolutnim početnicima i polaznicima svih nivoa iskustva u jahanju.

English + Paris Saint Germain Football Academy (30 h nastave + 25 h treninga). Tokom izleta u London, polaznici ovog programa će obići stadione fudbalskih klubova Arsenal i Čelzi.

OBILASCI I EKSKURZIJE Program uključuje četiri celodnevna izleta. Poseta Londonu uključuju obilazak ključnih znamenitosti grada i krstarenje Temzom, a tokom izleta u Brajton učenici će posetiti i čuveni dok na moru (Brighton Pier) i toranj Brighton i360. Jedinstven provod će imati tokom celodnevnog odlaska u tematski park Thorpe Park – najčuveniji britanski zabavni park sa rolerkosterima i drugim uzbudljivim vožnjama i atrakcijama.

Ipak, najzanimljiviji izlet je svakako boravak sa noćenjem u dvorcu Warwick Castle, tokom kojeg će se upoznati sa istorijom najboje očuvanog zamka u Velikoj Britaniji, uživati u zabavnom programu i borbama vitezova i biti smešteni na imanju zamka u viteškom selu, u šatorima poput srednjevekovnih koji imaju sve pogodnosti 21. veka.

SMEŠTAJ

Na školskom imanju se nalazi nekoliko smeštajnih kuća, za devojčice i dečake sa mešavinom dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba, sa zajedničkim kupatilom. Posteljina je obezbeđena, učenici treba da ponesu svoje peškire. Ishrana je na bazi punog pansiona, za doručak se služi i topli doručak i kontinentalni (slatki namazi, tost i kroasani), dok za ručak i večeru imaju izbor od tri kuvana obroka, bar sa salatama i laganiju, nekuvanu opciju. Škola može da ponudi i sve specijane režime ishrane, uz prethodnu najavu. Danima kada se ide na izlet, dobija se lanč paket.

CENE KURSEVA

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

 

Ekskurzije i obilasci

Aktivnosti

Termin programa

Cena

Box Hill Summer School

4 celodnevna

Pun program

23.07-06.08.2023.

2450 £ + 50 £

Cena uključuje:

 • Registraciju, nastavu i materijal za nastavu, sertifikat škole o pohađanom kursu;
 • Rezidencijalni smeštaj u višekrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom i punim pansionom
 • Celodnevne ekskurzije, rekreativne aktivnosti i vecernje aktivnosti;
 • Povratni transfer do/od aerodroma Heathrow u Londonu;
 • Proces apliciranja i zakazivanje termina za vizu;
 • Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti.

Cena ne uključuje:

 • Taksu britanskog konzulata za obradu zahteva za vizu (112 -120 €);
 • Avionsku kartu (agencija obezbeđuje avionske karte za sve putnike);
 • Putno osiguranje (agencija sarađuje sa nekoliko kompanija);
 • Opcioni programi English + Horse Riding i English + Paris Saint Germain Football Academy – doplata 500 £ ;
 • Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 £ do 30 £);
 • Lične troškove putnika;
 • Bankarske troškove.

Napomene:

 • Plaćanje registracije 50 £ (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS) se vrši u agenciji

Napomene: PLACANJE SE VRSI ISKLJUCIVO NA RACUN SKOLE


.

 • Odlazak Vreme
  2 nedelje
 • Važenje Pasoša
  pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register