Adresa: Ruzveltova 4, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

 

Radno vreme: 10:00 h do 17:00 h

subotom i nedeljom ne radimo

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
od 01.10.2020 nastupa kao subagent BTP 707/20

Follow Me
TOP

Engleski u Londonu

od €2480
(0 Reviews)

OPIS

LETNJA ŠKOLA ENGLESKOG U LONDONU – Embassy Summer Docklands

Uzrast polaznika 11-18 godina

POLAZAK SA PRATNJOM

Boravak u Londonu nije samo odlična prilika da se unapredi znanje engleskog jezika, nego i da se upozna jedan izuzetan grad. Londonium je rimsko naselje osnovano na teritoriji današnjeg Londona u I veku nove ere, a 2000 godina kasnije u gradu živi 9 miliona ljudi, koji govore 300 jezika, a godišnje ga poseti 65 miliona turista. Od istorijskih ikona kao što je Tower of London do skorijih fenomena poput umetnice Adel, London je čudo čovečanstva sa beskonačnim nizom atrakcija i simbola koji obeležavaju različite faze njegove bogate istorije. O Londonu se može čitati, ali ovaj grad se jedino može doživeti boravkom u njemu.

Embassy Summer je priznat kao vodeći organizator programa učenja engleskog jezika za decu, omladinu i odrasle. Ovaj letnji kamp organizuju na University East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa – Doklands kampusu lociranom u 3. zoni Londona sa spektakularnim pogledom na Temzu i grad. Prednost kampusa je zato što je zatvoren za prolaznike, a u okviru njega se nalaze smeštajni kapaciteti, nastavna zgrada sa učionicama, kantine, biblioteka, ali i banka, mnogobrojni kafei, restorani i knjižare, teretana na otvorenom i košarkaški tereni. Učenici imaju sigurnu, modernu i podsticajnu sredinu za učenje. Ovaj moderni centar idealan je za polaznike koji žele da imaju komfor zatvorenog kampusa i smeštaja višeg standarda.

NASTAVA Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno, a čas traje 45 minuta. Nastava je usmerena ka konverzaciji kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje rečnik. Škola angažuje mlade predavaće, koji su obučeni za rad sa strancima i podstiču ih na razgovor i raspravu na engleskom jeziku. Polaznici rade test engleskog jezika, na osnovu kog su svrstani u adekvatnu grupu. Na taj način, jednu grupu čine polaznici iz različitih zemalja, sličnog nivoa znanja i uzrasta.

OBILASCI I EKSKURZIJE

Vannastavni program učenicima će omogu

ćiti da se upoznaju sa čuvenim znamenitostima poput British Museum, Covent Garden, Camden Town, London Eye, Oxford Street, Westfield Shopping Centre i mnogih drugih tradicionalno upisanih na turističke mape Londona. Profesori koji putuju sa decom se stalno trude da ih podsećaju da primete i osete i druge aspekte grada kao što je kontrast između buke i gužve metroa i tišine i spokoja parkova i obilaze mesta koja deca žele da posete (fudbalski stadioni, čuvene buvlje pijace…). Svako veče su organizovana druženja u školi (kvizovi, gledanje filmova, žurke, društvene igre).

Iako često kada se pomisli na Veliku Britaniju, prva asocijacija je London što je veoma nepravedno prema ovoj izuzetnoj državi. Svake subote, polaznici programa odlaze na celodnevni izlet van Londona. Najčešći izleti su u Brajton, britansko najčuvenije letovalište na obalama Lamanša i univerzitetski grad Kembridž.

SMEŠTAJ

SMEŠTAJ Polaznici su smešteni u jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. U jednom rezidencijalnom bloku 4 do 6 soba dele kuhinju i zajedničku prostoriju, dok u drugim rezidencijama ne postoji zajednička kuhinja već svaka soba ima mali frižider i rešo. U sobi se nalaze krevet, radni sto, police, komoda sa fiokama i orman. Sve rezidencije su pod nadzorom, tako da u njih može ući samo osoba koja tu i boravi. Bezbednost polaznika osiguravaju i redovne kontrole protivpožarnog sistema. Menjanje posteljine i čišćenje sobe je jednom nedeljno, učenici treba da ponesu sopstvene peškire. Od dodatnih usluga, u okviru kampusa su: aparati sa sokovima, grickalicama i čokoladicama i prostor u kojem su mašina za uslužno pranje i sušenje veša.

ISHRANA je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) i služi se u kantini škole. Doru

ak je kontinentalni sa kroasanom, tostom, slatkim namazima, čajem, kafom i vo

em, a petkom se služi tradicionalni engleski doručak (pasulj, kobasica, pržena slanina, grilovani paradajz, jaja). Za ručak i večeru u

enici mogu da biraju između tri kuvana jela, jedno je uvek vegeterijansko, dok se za večeru služi i halal opcija. Danima kada se ide na celodnevne izlete učenici dobijaju lanč pakete.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

CENE KURSEVA

Ekskurzije i obilasci

Aktivnosti

Termin programa

Cena

Embassy Summer Docklands

2 celodnevne

10 poludnevnih

Pun program

09.07-23.07.2023.

2150 £ + 50 £

 

Cena uključuje:

 • Registraciju, nastavu i materijal, sertifikat škole o pohađanom kursu;
 • Rezidencijalni smeštaj u 1/1,  sobi sa sopstvenim kupatiom
 • Ekskurzije, rekreativne i večernje aktivnosti;
 • Povratni transfer do/od aerodroma u Londonu;

Cena ne uključuje:

 • Taksu britanskog konzulata za obradu zahteva za vizu (112 -120 €);
 • Avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske karte za sve putnike);
 • Putno osiguranje (Egida sarađuje sa nekoliko kompanija);
 • Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 £ do 30 £);
 • Depozit za smeštaj 30-50 £, daje se pri ulasku u rezidenciju i vraća na kraju programa, u slučaju da nema oštećenja u smeštaju;
 • Lične troškove putnika;
 • Bankarske troškove.

Napomene:

 • Plaćanje registracije 50 £ (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS) se vrši u agenciji
 • Za polaznike kojime je neophodna viza za putovanje u Veliku Britaniju, pasoš mora da važi 6 meseci nakon datuma povratka;
 • Opisani izleti i aktivnosti mogu varirati u zavisnosti od zdravstveno-bezbednosnih mera.
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika, organizator može otkazati program 30 dana pre početka programa;

Napomene: PLACANJE SE VRSI ISKLJUCIVO NA RACUN SKOLE


.

 • Odlazak Vreme
  14 noci
 • Važenje Pasoša
  pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register