Adresa: Ruzveltova 4A/2, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

 

Radno vreme: 10:00 h do 18:00 h

Subotom: 10-14:00

nedeljom ne radimo

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
od 01.10.2020 nastupa kao subagent BTP 707/20

Follow Me
TOP

Engleski u Windsoru

od €2480
(0 Reviews)

OPIS

Vindzor – PLUS, Wellington College

Uzrast polaznika 10-17 godina

Welington College je jedna od vodecih britanskih srednjih škola koju je 1859. godine osnovala kraljica Viktorija. Ovo je zatvoreni, obezbeđeni kampus sa istorijskim objektima sa savremenom unutrašnjom opremljenošću, kapacitetima za učenje, smeštaj i druženje i ceo je pokriven bežičnim internetom. Koledž ima i odlične sportske kapacitete koji uključuju otvoreni i zatvoreni bazen, sportske hale, terene na otvorenom i sopstveni golf teren. Nalazi se na velikom imanju sa puno zelenih površina, parkova, jezeraca i terena za sport. Udaljen je oko 25 km od Vidzora, samo kratkom šetnjom od centra tipičnog britanskog seoceta Crowthorne u kojem ima dosta prodavnica, restorana, kafea i drugih pogodnosti.

Ovaj program je odlična prilika za učenike da se upoznaju sa britanskim internatskin načinom života i školovanja.

NASTAVA Standardni program engleskog jezika sa 15h nastave nedeljno, za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama od maksimalno 15 polaznika. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština, usavršava se gramatika i razvija se rečnik kroz razne nastavne tehnike i projekte u vezi sa ekskurzijama. Na završnoj svečanosti, učenici će dobiti izveštaj o napretku sa zapažanjima profesora.

Pored kursa standardnog engleskog, u ponudi su i dva opciona programa (dodatnih 6h nastave):

Junior Reporter Club je kurs na kojem će polaznici učiti o različitim stilovima komunikacije koji se koriste u novinarstvu. Program uključuje praktičnu nastavu, kroz projekte, radionice i grupne diskusije, što izuzetno motiviše polaznike i čini da lakše zapamte nova znanja.

KidZania Experience je program namenjen polaznicima uzrasta 10-14 godina, koji ih upoznaje sa specifičnostima i zahtevima različitih profesija i priprema za izbor buduće karijere. U okviru programa je poseta Kidzania centru u Londonu u kojem na različite interaktivne načine mogu da se upoznaju sa različitim zanimanjima.

OBILASCI I EKSKURZIJE Program je veoma sadržajan izletima. Učenici će imati dva celodnevna izleta u London, tokom kojih će obići najveće znamenitosti grada. U toku obilazaka učenici će imati i vožnju panoramskim točkom London Eye i vožnju brodom po Temzi. Celodnevni izlet u Oksford uključuje i posetu hiljadu godina starom oksfordskom zatvoru, a tokom izleta u Vindzor obići će i Windsor Castle i gradić Iton čuven po prestižnom koledžu na kojem se školuje britansko plemstvo.

Jedinstven provod će imati tokom celodnevnog odlaska u tematski park Thorpe Park. Ovo je najčuveniji britanski zabavni park sa rolerkosterima i drugim uzbudljivim vožnjama i atrakcijama.

U cenu programa su uključene ulaznice za sve navedene obilaske, a ekskurzije se organizuju privatnim autobusima u pratnji osoblja organizacije Plus.

Program aktivnosti u pauzama između predavanja i tokom večeri su zabave dobrodošlice, tematske disko večeri, karaoke i talent show, potraga za blagom, filmske večeri… Od sportova, na kampusu se organizuje: fudbal, košarka, odbojka, badminton, ples, tenis i plivanje.

Osim navedenih aktivnosti koje su sastavni deo programa, polaznici uz doplatu mogu da se odluče i za jednu od dodatnih sportskih aktivnosti (Academy programi) koji se realizuju tokom 5 treninga – ukupno 10h tokom 2 nedelje): Golf Academy, grupa 3-5 igrača ili individualni časovi, Football Academy, Rugby Academy, grupa 20 igrača, Tennis Academy, grupa 3-5 igrača ili individualni časovi, Dance Academy, grupa 10-15 igrača.

 

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

SMEŠTAJ

SMEŠTAJ I ISHRANA Kao i u većini tradicionalnih internatskih škola, na kampusu se nalaze smeštajne kuće, a dečaci i devojčice su u odvojenim kućama. Svaka kuća ima jednokrevetne, sobe i vrlo mali broj dvokrevetnih (nije moguće birati vrstu sobe). Kupatila su zajednička i na svakom spratu ima nekoliko kupatila. Posteljina je obezbeđena, ali polaznici treba da ponesu sopstvene peškire. Učenicima je obezbeđeno besplatno pranje veša. Svaka rezidencijalna kuća ima zajedničku prostoriju za druženje polaznika sa sofama, TV i DVD uređajem. Sobe se čiste jednom nedeljno, a kupatila i zajedničke prostorije svaki dan. Obroci se služe u školskoj kantini, a tokom obilazaka, učenici će umesto jednog obroka dobiti lanč paket.

Ceo kampus je pod video nadzorom, a kapije kampusa se zaključavaju svako veče u 22h.

CENE KURSEVA

 

Ekskurzije i obilasci

Aktivnosti

Termin programa

Cena

Wellington College

4 celodnevne

1 poludnevna

Pun program

06.07-20.07.2022.

2050 £ + 50 £

Cena uključuje:

  • Registraciju, nastavu i materijal, sertifikat škole o pohađanom kursu;
  • Rezidencijalni smeštaj u 1/1, ili 1/2 sobi sa zajedničkim kupatilom,
  • Ekskurzije, rekreativne i večernje aktivnosti;
  • Povratni transfer do/od aerodroma u Londonu;

Napomene: PLACANJE SE VRSI ISKLJUCIVO NA RACUN SKOLE


.

  • Odlazak Vreme
    14 noci
  • Važenje Pasoša
    pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register