Adresa: Ruzveltova 4, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

 

Radno vreme: 10:00 h do 17:00 h

subotom i nedeljom ne radimo

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
od 01.10.2020 nastupa kao subagent BTP 707/20

Follow Me
TOP

Francuski u Parizu

od €2400
(0 Reviews)

OPIS

Pariz je sigurno jedan od najlepših gradova na svetu, a osim što je prestonica Francuske, smatra se i glavnim gradom umetnosti, mode i uživanja u lepotama života, Na hiljade je stvari koje se mogu raditi i videte u Parizu i koliko god vremena da imate na raspolaganju, nije dovoljno. Boravak u ovoj letnjoj školi će pružiti priliku polaznicima da žive u ekskluzivnom delu Pariza – Passy (XVI arondisman), koji oslikavaju široke avenije sa drvoredima, građevine iz XIX veka, muzeji i mnogobrojne prodavnice. Jedan od najlepših parkova grada se nalazi u ovom delu, a cela oblast ima odličnu saobraćajnu povezanost sa centrom Pariza.

Letnji kamp škole Alpadia u Parizu se organizuje na kampusu privatne internatske škole i sve što je neophodno učenicima se nalazi na jednom – učionice, smeštaj, prostor za druženje i zabavu, sportski tereni, a sve je okruženo travnjacima i zelenilom.

NASTAVA Polaznici programa odlučuju da li žele da pohađaju kurs francuskog ili engleskog jezika. Nastava se organizuje za sve nivoe znanja, u internacionalnim grupama sa maksimalno 15 učenika. Nastavni fond je 20 časova nedeljno (15h), obrađuju se zanimljive teme prilagođene uzrastu učenika, zastupljeni su svi elementi učenja jezika sa akcentom na govor i razumevanje i projekti na kojima učenici rade u timu, razgovaraju i sarađuju i razvijaju veštine organizacije u zadatom vremenu i liderske veštine. Nastava se sprovodi u modernim učionicama opremljenim interaktivnim projektorima.

VANNASTAVNE AKTIVNOSTI Program nakon nastave uključuje sportske i društvene aktivnosti na samom kampusu ili u okruženju, tokom kojih se inicira upoznavanje polaznika, razmena iskustava, druženje i zabava. Na kampusu se nalaze zajedničke prostorije za druženje, prostorija sa stolovima za bilijar i stoni tenis i sportski tereni.

OBILASCI I IZLETI Tokom boravka učenici će imati 7 poludnevnih obilazaka koji uključuju Ajfelov toranj sa ulaznicom za razgledanje najvišeg nivoa, odlazak u dvorac Versaj, obilazak centra Pompidu, Trijumfalna kapija, Monmartr, odlazak u šoping, odmaranje u kafeima i parkovima…

Pored uključenog paketa obilazaka, u ponudi su i dodatni Premium opcioni izleti : celodnevni odlazak u Disneyland, obilazak fudbalskih stadiona Pariza, obilazak Pariza sa odlaskom u muzej voštanih figura i vožnjom turističkim brodom po Seni.

SMEŠTAJ I ISHRANA Učenici su smešteni u jednokrevetne sobe u kojima se nalazi umivaonik, dok je su zajednička kupatila nalaze na svakom spratu. Posteljina je obezbeđena, a učenici treba da ponesu sopstvene peškire. Sobe se spremaju jednom nedeljno, a kupatila i zajedničke prostorije svaki dan. Školski sef je za čuvanje džeparca i pasoša polaznika. Ceo kampus je pokriven bežičnim internetom.

 

Obroci se služe u kantini u okviru škole, uključen je pun pansion. Služi se kontinentalni doručak (žitarice, tost, pecivo, slatki namazi, topli i hladni napici), ručak i večera su topli (kuvani obrok), uz koje učenici dobijaju desert i voće. Danima kada su izleti učenici dobijaju lanč paket, a jednom nedeljno se organizuje roštilj na kampusu.

 

CENA

Ekskurzije i obilasci Aktivnosti Termin programa Cena
Alpadia Language School 7 poludnevnih Pun program 10.07-23.07.2022. 2350 € + 50 €

 

Cena uključuje:

  • Registraciju, nastavu u trajanju od 20 časova nedeljno, nastavni materijal, sertifikat škole o pohađanom kursu;
  • Smeštaj u rezidenciji u jednokrevetnim sobama sa spratnim zajedničkim kupatilom i punim pansionom, obilaske, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti;
  • Povratni transfer od/do aerodroma u Parizu;

 

Napomene: Placanje se vrsi iskljucivo na racun skole


.

  • Odlazak Vreme
    14 dana
  • Važenje Pasoša
    pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register