Adresa: Braće Nedića 12, lokal br.2, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

Br. tekuceg racuna: 265-6050310000152-63

Radno vreme: 10:00 h do 18:00 h

subotom : 10:00-14:00

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
Organizator putnickih aranzmana od 03.04.2024 licenca  Br. OTP 14/2024 od 03.04.2024 kategorija A

Follow Me
TOP

Kaptiva Sportska Srednja Škola

od €40000
(0 Reviews)

OPIS

Kaptiva Sports Academy je elitna sportska rezidencijalna fudbalska škola za talentovane fudbalere sa sedištem u Barselni, osnovana 2012 godine. Glavni cilj akademije je da ponudi sveobuhvatni godišnji program talentovanim igračima iz celog sveta pomažući im da dostignu svoj puni potencijal i da se potpuno integrišu u fudbalski program. Škola veruje da učenje i život u stranoj zemlji predstavlja neprocenjivo iskustvo i pomaže oblikovanju mladića u bolje igrače ali i u bolje ljude. Benefit takvog iskustva biće pozitivan za svakog posebno.

Kaptiva Sports Academy veruje u balans izmedju obrazovanja i sporta i važnost istih za igrače. Ovaj program obezbedjuje ravnotežu kroz fleksibilnost u prilagodjavanju a ne u kompromisu. Škola se odvija na engleskom jeziku po Američkom planu i programu koji je najpogodniji za sportiste uzevši u obzir da se predmeti polažu po principu kredita tako da svaki učenik može da planira semestar unapred na osnovu svojih sportskih zahteva.

Kvalifikovano osoblje i predavači spremili su program koji je posebno napravljen za igrače. Glavni predmeti su engleski, španski, matematika, prirodne i društvene nauke, hemija, istorija, umetnost i strani jezici.

Uslovi

 • Za upis u ovu školu neophodo je da svaki učenik priloži svedočanstva iz predhodna tri razreda i preporuku kao igrača. Svaki učenik mora polagati test engleskog jezika. 

  Program je namenjen učenicima od 1. do 4. razreda srednje škole

  Smeštaj je u rezidenciji, u dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, peškiri i posteljina su obezbedjeni. U rezidenciji postoji wifi internet i obezbedjenje 24/7 dana u nedelji, servis za pranje veša.

  PRIJEM UČENIKA

  Škola prima ograničen broj sportista svake godine, tako da je vrlo važno da se zainteresovani kandidati jave na vreme.

  Svi kandidati moraju prisustvovati jednonedeljnom programu koji organizuje Kaptiva Sports Academy. Tokom tog boravka tehničko osoblje će analizirati tehnički nivo igrača tokom organizovanih treninga i mečeva. Stav, posvećenost i strast prema igri se takodje smatraju važnim komponentama perspektivnih Kaptiva Sports Academy igrača

  Zatim će svaki kandidat dobiti odluku u roku od 48 sati nakon probnog perioda. Ukoliko je učenik primljen na program potpisaće ugovor sa školom i uplatiti neophodan depozit.

CENA PROGRAMA

CENA PROGRAMA

10 meseci-školska godina 41,995€ (treninzi, obrazovanje, smeštaj)

6 meseci-pola godine 29,995€ ( pola godine treninga, obrazovanja i smeštaja)

1 nedelja probno testiranje 995€ ( procenu igrača, test škole, smeštaj)

PLAN I PROGRAM UPLATE DOBIJATE OD ŠKOLE

Naknade za prоgram mоgu se periоdičnо menjati. Detaljne infоrmacije о cenama mоžete dоbiti оd naših kоnsultanata.


.

 • Odlazak Vreme
  avgust
 • Povratak Vreme
  jun
 • Važenje Pasoša
  pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register