Adresa: Ruzveltova 4, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

 

Radno vreme: 10:00 h do 17:00 h

subotom i nedeljom ne radimo

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
od 01.10.2020 nastupa kao subagent BTP 707/20

Follow Me
TOP

Nemački u Frankfurtu

od €1195
(0 Reviews)

OPIS

KURSEVI NEMAČKOG JEZIKA U NEMAČKOJ
12-21 godina

Frankfurt je grad koji odiše bogatsvom I elegancijom i važi za jedan od najznačajnijih ekonomskih centara Evrope  Leti se organizuju ulične parade sa tradicionalnim plesovima autentičnim kostimima i nošnjama svojih zemalja, bojeći ovaj grad novim i zanimljivim bojama.

Grad obiluje istorijskim znamenitostima, a samo neke od njih su katedrala Dom St. Bartholomaus, crkve Paulskriche i Liebfrauenkirche, muzeji, teatar i opera i mnoge druge. Za one koji vreme žele da posvete zabavi, na raspolaganju im je šetalište u centru grada, zoološki vrt, sportski stadion Commerzbank-Arena, ali i mnogi restorani, pozorišta, kafići i butici širom grada.

Škola pripada organizaciji Sprachcaffe, koja nudi učenje 7 svetskih jezika na 30 destinacija širom sveta. Polaznici iz celog sveta se odlučuju za Sprachcaffe škole, jer im učenje u opuštenoj atmosferi omogućava da lako prevaziđu nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na stranom jeziku sa drugim polaznicima.

Škola nemačkog jezika za mlade smeštena je u starom, rezidencijalnom delu grada, nedaleko od samog centra Frankfurta. Nalazi se na petom  spratu poslovne zgrade sa fantastičnim pogledom na znamenitosti grada. Škola ima 19 učionica, sobu za druženje i kafeteriju za polaznike. S obzirom da je sigurnost dece na prvom mestu, uz njih se uvek nalazi neko od predstavnika školskog osoblja kako tokom nastave, tako i za vreme ekskurzija i ostalih aktivnosti.

Kurs nemačkog jezika obuhvata 20 ili 30 časova nedeljno u grupama od najviše 15 učenika. Koncipiran je tako da unapredi nivo znanja jezika i poveća sigurnost pri upotrebi nemačkog. Nastavnici su profesionalci  koji imaju iskustva u radu sa decom i mladima i koriste u okviru svoje nastave moderne i raznovrsne tehnike predavanja. Na početku kursa radi se test znanja kako bi se učenik našao u odgovarajućoj grupi prema svom nivou znanja. Na kraju kursa svaki polaznik dobija sertifikat.

Sve aktivnosti su u pratnji školskog osoblja i uključuju poslepodnevne (fudbal, tenis, crtanje, plivanje, muzika, potraga za blagom, košarka, odbojka, dramska sekcija, lokalne posete) i večernje aktivnosti (disko, karaoke, roštilj, veče talenata, bioskop, kuglanje).Svake nedelje u program je uključena jedna poludnevna ekskurzija, a subotom su organizovane celodnevne ekskurzije. Nedelja je slobodan dan, pa učenici mogu da ga provedu sa porodicom domaćinom ili da idu na neku od opcionih ekskurzija. Ekskurzije nedeljom nisu uračunate u cenu.

Smeštaj polaznika organizovan je u lokalnim porodicama, u rezidenciji i hotelu. Porodični smeštaj je najbolji način da vežbate svoj nemački. Takođe, na taj način polaznik ima jedinstvenu priliku da se upozna sa načinom života, navikama i običajima ljudi u Nemačkoj. Porodice se prevashodno biraju po svojoj privrženosti i brižnom odnosu prema polaznicima. Osoblje škole redovno posećuje sve porodice kako bi bili uvereni da su njihovi domovi topla i prijatna mesta gde polaznici mogu da se opuste posle nastave. Porodice spremaju doručak i večeru tokom čitavog boravka, dok je ručak lanč paket. Polaznici su smešteni u dvokrevetnim ili jednokrevetnim sobama, a smeštaj je obezbeđen od nedelje do subote.

Rezidencijalni smeštaj podrazumeva smeštaj u četvorokrevetnim sobama, a rezidencija se nalazi na oko 10 minuta pešačke udaljenosti od škole. Dečaci i devojčice su smešteni odvojeno i o njihovoj bezbednosti i potrebama brinu vaspitači. Doručak i večera su u školskoj kantini, ručak je lanč paket. U okviru rezidencije se nalaze restoran, kafić, soba za igru i druženje. Smeštaj je obezbeđen od nedelje do subote.

CENE

                                                                    

PROGRAM Broj časovanedeljno Nivoi Veličina grupe Uzrast Trajanje kursa Period  programa
Frankfurt U20
20/30 (45’)
svi
maks. 15
12-21
1-10 nedelja
26.06. – 14.08.2022.

 

CENE PROGRAMA 2 nedelje 3 nedelje Dodatna nedelja
Registracija 60 €
Porodični smeštaj – 1/2 soba, pun pansion, zajedničko kupatilo
1195 €
1765 €
+ 570 €
Porodični smeštaj – 1/1 soba, pun pansion, zajedničko kupatilo
1245 €
1840 €
+ 595 €
Rezidencija – 1/4 soba, pun pansion, zajedničko kupatilo
1355 €
2005 €
+ 650 €
Hotel – 1/2 soba, pun pansion, privatno kupatilo
1635 €
2425 €
+ 790 €
Dodatni troškovi:
Transfer od i do aerodroma u Frankfurtu van naznačenog vremena:   70 € u dolasku, 40 € u povratkuUsluga za nepraćeno dete (Unaccompanied minor service) :                 150 € po pravcu

Doplata za intenzivni kurs od 30 časova nedeljno:                                    60 € nedeljno

Doplata za intenzivan program aktivnosti :                                                 90 € nedeljno

 

 

Cena programa uključuje: kurs jezika, materijal za nastavu, sertifikat na kraju kursa, nadzor osoblja škole, pun pansion u svim smeštajnim kombinacijama, program sportskih i večernjih aktivnosti (4 aktivnosti nedeljno), jedna celodnevna ekskurzija za program od dve nedelje; dve celodnevne ekskurzije za program od tri nedelje, transfer u Frankfurtu između 10:00 i 19:00 u dolasku i 08:00 i 17:00 u odlasku.

 

Cena programa ne uključuje: avionsku kartu (u agenciji možete obezbediti avio kartu), osiguranje. Troskovi kursa placaju se direktno na racun skole.

  • Odlazak Vreme
    2+ nedelje po izboru
  • Važenje Pasoša
    pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register