Adresa: Braće Nedića 12, lokal br.2, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

Br. tekuceg racuna: 265-6050310000152-63

Radno vreme: 10:00 h do 18:00 h

subotom : 10:00-14:00

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
Organizator putnickih aranzmana od 03.04.2024 licenca  Br. OTP 14/2024 od 03.04.2024 kategorija A

Follow Me
TOP

Uslovi korišćenja sajta

Matico.edu.rs je internet stranica koja obuhvata sve web stranice u okviru sajta matico.edu.rs i nalazi se u vlasništvu Matico Educo Travel doo, a namenjena je promociji turističkih aranžmana agencije Matico Educo Travel.Ovi uslovi korišćenja se primenjuju na  korisnike portala.Korisnici su lica koja pristupaju stranici matico.edu.rsPristupanjem matico.edu.rs stranici prihvatate ove uslove korišćenja i postajete korisnik.Matico Educo Travel doo zadržava pravo promene ovih uslova korišćenja i iste stupaju na snagu odmah, objavljivanjem na stranici. Korisnici su dužni da se upoznaju sa aktuelnim uslovima korišćenja, a samim pristupom stranici smatra se da su sa istim upoznati.Podaci koje matico.edu.rs dobija na bilo koji način preko web stranice namenji su za internu upotrebu a prihvatanjem ovih uslova korišćenja korisnik je dao saglasnost za prikupljanje podataka.Matico Educo Travel se obavezuje da će dobijene podatke koristiti u dobroj nameri i da iste neće distribuirati ili otkrivati trećoj strani bez isključive saglasnosti korisnika a u skladu sa propisima koji regulišu zaštitu ličnih podataka i zakona o obligacionim odnosima.Celokupan sadržaj sajta je zaštićen autorskim pravom. Kopiranje, preuzimanje i objavljivanje bilo kojeg sadržaja ili dizajnerskog elementa portala bez pisanog ovlašćenja nosioca autorskih prava  ili drugog nosioca autorskog prava je strogo zabranjeno. Internet stranica matico.edu.rs  sadrži linkove prema drugim stranama, ali ne odgovara za usluge ili proizvode koji su prikazani na tim stranama, niti snosi odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama sajtova trećih lica.Vaša saglasnost se odnosi na sajt domena: matico.edu.rs

Politika kolačića

Kolačić je informacija u obliku običnih tekstualnih datoteka koje na vašem računaru čuva web stranica koju posećujete. Kolačići obično čuvaju vaše postavke, preferencije za web stranicu, poput vašeg preferiranog jezika ili adrese. Ovo omogućava stranici da prikazuje informacije prilagođene vašim potrebama. Postoje različite vrste kolačića. U nekim slučajevima kolačići se automatski brišu kada korisnik zatvori svoj pretraživač, a u drugim se kolačići duže vreme čuvaju i mogu se koristiti za naknadno korišćenje usluge. Važno je znati: web stranica ne može da pristupi podacima kojima niste dobili pristup i ne može da pristupi drugim datotekama na računaru. Međutim, ako ne želite da web stranica čuva nikakve informacije o vašem surfovanju unutar domena, uvek možete da promenite podešavanja svog web pretraživača. Kolačići su pohranjeni na vašem računaru i možete ih izbrisati u bilo kojem trenutku.

Važno je znati: Ako onemogućite kolačiće, nećete moći da koristite neke od funkcionalnosti na ovim web stranicama. Kolačići se koriste u cilju identifikacije prijavljenog korisnika.

Kolačići koje koristimo

Funkcionalni kolačići  – Kolačići koji osiguravaju ispravno funkcionisanje web stranice

Čitanje podešavanja pretraživača kako bi vam se optimalno prikazala naša web stranica na ekranu računara, ujednačeno i efikasnije učitavanje web strane, pamćenje podataka koje unesete na različite stranice prilikom prijave (na onim stranicama na kojima je potrebna prijava korisnika) tako da nemorate uvek ponovo da ispunjavate sve svoje podatke,  sačuvana podešavanja, kao što su jezik, lokacija, itd. Podaci koje ostavljate prilikom registrovanja na sajtu su anonimni.

Kolačići posete – nalaze se na uređaju samo kada koristite web stranice odeontravel.rs, ovo su kolačići pomoću kojih možemo da merimo upotrebu web stranice. Da bismo utvrdili koji su delovi web sajta najzanimljiviji našim posetiocima, kontinuirano pokušavamo da pomoću softvera treće strane izmerimo koliko posetilaca dođe na našu web stranicu i šta ih najviše zanima. Za ovo koristimo kolačiće. Statistika se generiše na osnovu podataka koje prikupljamo. Ove statistike daju nam uvid u to koliko često se posećuje naš web sajt, gde tačno naši posetioci provode najviše vremena i omogućavaju da razumemo kako se koristi web sajt.

Za kolačiće posete na našim stranicama koje postavljaju treće strane i moguće podatke koje prikupljaju, upućujemo na izjave koje te strane pružaju na vlastitim web stranicama; pogledajte link u nastavku.

https://www.google.com/analytics/terms/us.html

Društvene mreže – kolačići za deljenje sadržaja naše web stranice putem društvenih mreža

Sadržaj strane i videozapisi koje vidite na našim web stranicama mogu se deliti putem društvenih mreža. Funkcija  “Podeli na društvenim mrežama” koristi kolačiće društvenih mreža, tako da vas prepoznaju kada želite podeliti sadržaj strane.

You don't have permission to register