Matico Educo | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

25
May

0

MARLIN INN ****| HURGADA

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Rizort Marlin Inn Azur je smešten u četvrti Al Mamša El Sejahi u Hurgadi. U ponudi ima privatnu plažu, pribor za roštilj i bar. Nalazi se u blizini nekoliko čuvenih atrakcija, odnosno na 14 km od Koust Lajna, na 16 km od ronilačke tačke Malek Diša i na 22 km od ronilačke tačke Abu Hašiš. Pored toga nudi otvoreni bazen, večernju zabavu i 24-časovnu recepciju.Sve sobe rizorta Marlin Inn Azur poseduju balkon. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo. Iz pojedinih soba pruža se pogled na more. Flat-screen TV i fen za kosu su dostupni u svim smeštajnim jedinicama.

Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana u rizortu Marlin Inn Azur. U okviru ovog rizorta sa 4 zvezdice možete igrati stoni tenis.

Ronilački centar Subaqua Sunrise i drveni mol u Makadi Beju udaljeni su po 23 km od rizorta. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 4 km.

Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u Hurgadi! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.

No Comments

Reply

Skip to toolbar