Matico Educo | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

19
Apr

0

Riverside Garden Resort & Premium Hotel **** | Severni Kipar

 

Lokacija: Hotel se nalazi mestu Alsancak, u blizini lokalnih restorana i prodavnica. Kompleks je renoviran 2015.god. zauzima površinu 80.000m2, okružen zelenilom. Od obale mora udaljen je 2 km a od najbliže autobuske stanice 500 m. Postoji shuttle bus do peščane plaže Incirli, udaljene 3 km. Grad Kirenija udaljen je 14 km, a aerodrom Ercan 38 km i Larnaka 90 km od hotela.

Sobe: Kompleks čine stariji (Garden Resort) i novoizgrađen deo (Premium Hotel). U sklopu Garden Resort-a su sobe raspoređene u vilama i bungalovima (66) u lepo uređenom vrtu. Ville imaju 2 nivoa, donji dnevni boravak i na spratu spavaću sobu sa balkonom. Bungalovi su u jednom nivou. Standardna soba:  kupatilo (tuš/wc), klima uređaj,  SAT TV, telefon, aparat za čaj i kafu, balkon ili terasa, keramički pod ili parket. Vile i bungalovi pored pomenutog imaju i mini kuhinju, sa frižiderom. U delu Premium hotela je 150 premium sobe koje imaju đakuzi.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je potpuno nov glavni restoran sa panoramskim pogledom, a la carte restoran i bar. Gosti se mogu zabaviti i u baru uređenom u stilu engeskih pabova. Od dodatnih sadržaja ima: rent-a car i internet centar. Peškiri za plažu i bazen nisu gostima dostupni.

Sport i zabava: Gosti mogu plivati u jedom od 3 spoljašnja bazena, od kojih je jedan samo za odrasle, drugi olimpiski i treći namenjen za aqua park sa 4 tobogana (2 su za decu). Za rekreaciju gostima je dostupan teren za tenis, košarku i odbojku. Tokom večeri organizuje se muzički program u jednom od barova.

No Comments

Reply

Skip to toolbar