Matico Educo Travel | Adresa: Ruzveltova 4/2, Beograd.| Telefon: 011/4076437

25
May

0

ROYAL LAGOONS AND AQUA PARK *****| HURGADA

Lokacija:Hotel se nalazi na promenadi u novom centru Hurgade, 5 km odaerodroma. Ima svoju privatnu 300 metara dugačku plažu do koje prevozi shuttle bus (vožnja traje oko 3 minuta). Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Odmaralište Royal Lagoons nalazi se na šetalištu u centru Hurgade, na 3 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Hurgada. Ovaj objekat sa 4 zvezdice poseduje privatnu peščanu

Sobe:Sve sobe gledaju na veliki bazen i sadrže privatan balkon i kupatilo. Smeštajne jedinice sadrže balkon ili terasu, klima-uređaj, mini-bar i TV sa satelitskim kanalima. Kupatilo je opremljeno kadom ili tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Hotelski sadrzaj:Hotelski spa ima široku ponudu masaža i ostalih tetmana. Na plaži postoji veliki izbor vodenih sportova, a najmlađi gosti se mogu zabavljati u Aqu Parku ili Kids Club-u u kome se organizuju razne dečije aktivnosti. U restoranima se služi egipatska i internacionalna kuhinja. Hotel poseduje 3 restorana i 3 bara i otvoren bazenGosti se mogu opustiti uz piće u baru pored bazena ili u baru na plaži odakle se pruža divan pogled.

No Comments

Reply

Skip to toolbar