Adresa: Ruzveltova 4A/2, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

 

Radno vreme: 10:00 h do 18:00 h

Subotom: 10-14:00

nedeljom ne radimo

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
od 01.10.2020 nastupa kao subagent BTP 707/20

Follow Me
TOP

Engleski u Londonu

od €2540
(0 Reviews)

OPIS

LETNJA ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA U CENTRU LONDONA

Embassy Summer, UCL

Uzrast polaznika 13-17 i 18-21 godina

Od trenutka kad stupite na londonsko tlo, prati vas osećaj da ste u središtu sveta. Sva moć, dostojanstvo, skladni spoj stare viktorijanske i moderne arhitekture, vrhunska moda, kultura, i iznad svega prisustvo kraljevske snage, vide se na svakom koraku i na trenutak i sami postajete deo te lepote. Kao kulturni, finansijski i politički centar, London se konstantno razvija i napreduje, dok istovremeno zadržava svoj šarm prošlih dana. Tradicionalni crni taksi, Tower of London, živopisne ulične prodavnice i pijace, reka Temza, elegantni Covent Garden, Tate Modern, Canary Wharf i Docklands, kao i prostrani Hyde Park, samo su neke od znamenitosti koje čine London jednim od najuzbudljivijih evropskih gradova i najatraktivnijih turističkih destinacija.

Embassy Summer je organizator ove letnje škole u samom centru Londona (zona I), na univerzitetu UCL (University College London). Nastava se održava u prostorijama univerziteta, učionice su opremljene po visokim standardima, što i odgovara jednom od najpoznatijih londonskih univerziteta. Specifičnost UCL kampusa je da se fakulteti i smeštajne rezidencije nalaze širom Bloomsbury kvarta u samom srcu Londona – učenici će svakodnevno osetiti puls života ovoga elegantnog dela grada, s obzirom na to da šetaju oko 5 minuta od rezidencije do škole. Lokacija škole je svakako prednost, jer su sve veće atrakcije na pešačkoj udaljenosti.

NASTAVA Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno, a čas traje 45 minuta. Nastava je usmerena ka konverzaciji kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje rečnik. Škola angažuje mlade predavače, koji su obučeni za rad sa strancima i podstiču ih na razgovor i raspravu na engleskom jeziku. Polaznici rade test engleskog jezika, na osnovu kog su svrstani u adekvatnu grupu. Na taj način, jednu grupu čine polaznici iz različitih zemalja, sličnog nivoa znanja i uzrasta.

OBILASCI I EKSKURZIJE Iako je glavni cilj programa učenje engleskog jezika, veoma je važno da se polaznici zabave i uživaju. Organizovani obilasci Londona podrazumevaju da će se učenici tokom ove dve nedelje upoznati sa svim znamenitostima ovog grada, posetiti brojne muzeje i galerije, imati mogućnost šopinga… Samo neki od obilazaka su: British Museum, Covent Garden, Tower of London, Camden Town, London Eye, Oxford Street, Westfield Shopping Centre, Harrods, St. Paul’s Cathedral Svako veče su organizovana druženja (kvizovi, gledanje filmova, žurke) i večernje šetnje centrom Londona. Sportske i rekreativni program se organizuje u obližnjem Regents Park.

Svake subote, polaznici programa odlaze na celodnevni izlet van Londona. Ovo je prilika da se uživaju u čuvenim pejzažima i upoznaju sa znamenitostima i drugih engleskih gradova. Najčešće se organizuju izleti u Brajton i Kembridž.

 

 

SMEŠTAJ

SMEŠTAJ je u rezidencijama koje se nalaze u neposrednoj blizini UCL kampusa, u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama. Kupatila su zajedničko i postoji nekoliko kupatila na svakom spratu. U sobi se nalaze krevet, radni sto, komoda, orman i umivaonik. Na svakom spratu nalazi se zajednička čajna kuhinja i prostorije za druženje sa učenicima iz drugih delova sveta. Menjanje posteljine i čišćenje sobe je jednom nedeljno i učenici treba da ponesu sopstvene peškire, a kupatila i zajedničke prostorije se održavaju svakodnevno. Sve rezidencije su pod nadzorom, tako da u njih može ući samo polaznik koji tu i odseda. Polaznici uzrasta do 17 godina i polaznici uzrasta od 18 do 21 godine su smešteni u odvojenim rezidencijama.

ISHRANA je na bazi punog pansiona, radnim danima obroci se služe u školskoj kantini. Doručak je kontinentalni sa kroasanom, tostom, slatkim namazima, čajem, kafom i voćem, a za ručak i večeru imaju izbor između tri kuvana jela od kojih je jedno vegeterijansko. Vikendom polaznici dobijaju vrednosne vaučere koje mogu iskoristiti u vodećim restoranima brze hrane i supermarketima. Spisak restorana i supermarketa polaznik dobija po dolasku u školu.

CENE KURSEVA

 

Ekskurzije i obilasci

Aktivnosti

Termin programa

Cena

Embassy Summer UCL

2 celodnevne

10 poludnevnih

Pun program

17.07-31.07.2022.

2100 £ + 50 £

 

Cena uključuje:

 • Registraciju, nastavu i materijal za nastavu, sertifikat škole o pohađanom kursu;
 • Rezidencijalni smeštaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom i punim pansionom
 • Celodnevne i poludnevne ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti;
 • Povratni transfer do/od aerodroma Heathrow u Londonu;

Cena ne uključuje:

 • Taksu britanskog konzulata za obradu zahteva za vizu (112 -120 €);
 • Avionsku kartu (agencija obezbeđuje avionske karte za sve putnike);
 • Putno osiguranje (agencija sarađuje sa nekoliko kompanija);
 • Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 £ do 30 £);
 • Pri dolasku u rezidenciju se daje depozit od 40 £, koji se polaznicima vraća na kraju programa u slučaju da nema oštećenja u smeštaju;
 • Lične troškove putnika;
 • Bankarske troškove.

Napomene: PLACANJE SE VRSI ISKLJUCIVO NA RACUN SKOLE

 


.

 • Odlazak Vreme
  2 nedelje
 • Važenje Pasoša
  pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register