Adresa: Braće Nedića 12, lokal br.2, Beograd

Mail: booking@matico.edu.rs

Telefon: 064/1272255. 011/2413777,

 

Radno vreme: 12:00 h do 17:00 h

subotom i nedeljom ne radimo

Maticni br. 21052370, PIB 108710970
od 01.10.2020 nastupa kao subagent BTP 707/20

Follow Me
TOP

Engleski u Londonu

od €2615
(0 Reviews)

OPIS

LETNJA ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA U CENTRU LONDONA

Embassy Summer, South Bank

Uzrast polaznika 13-17 i 18-21 godina

London je jedan od najvećih i najdinamičnijih gradova na svetu. Kao kulturni, finansijski i politički centar, London se konstantno razvija i napreduje, dok istovremeno zadržava svoj šarm prošlih dana.

Tradicionalni crni taksi, Tower of London, živopisne ulične prodavnice i pijace, reka Temza, elegantni Covent Garden, Tate Modern, Canary Wharf i Docklands, kao i prostrani Hyde Park ilustruju neke od kontrasta koji čine London jednim od najuzbudljivijih evropskih gradova i uvek atraktivnih turističkih destinacija. Boravak u Londonu nije samo odlična šansa da se unapredi znanje engleskog, nego i mogućnost da upoznate jedan izuzetan grad, njegovu kulturu i običaje.

Embassy Summer je organizator ove letnje škole u samom centru Londona (zona I). Kampus South Bank se nalazi u sklopu univerziteta London South Bank. Lokacija je izvanredna – na samo 10 minuta metroom od Piccadily Circus, a na pešačkoj udaljenosti od London Eye, galerije Tate i Millenium Bridge. Moderno opremljene i svetle učionice predstavljaju idealno okruženje za učenje.

Veliki broj polaznika iz različitih delova sveta omogućava da se ova letnja škola engleskog jezika razvije u pravu intelektualnu, sportsku, društvenu i kulturnu avanturu.

NASTAVA Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno, a čas traje 45 minuta. Nastava je usmerena ka konverzaciji kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje rečnik. Škola angažuje mlade predavače, koji su obučeni za rad sa strancima i podstiču ih na razgovor i raspravu na engleskom jeziku. Polaznici rade test engleskog jezika, na osnovu kog su svrstani u adekvatnu grupu. Na taj način, jednu grupu čine polaznici iz različitih zemalja, sličnog nivoa znanja i uzrasta.

OBILASCI I EKSKURZIJE Iako je glavni cilj programa u

enje engleskog jezika, veoma je važno da se polaznici zabave i uživaju. Organizovani obilasci Londona podrazumevaju da će se učenici tokom ove dve nedelje upoznati sa svim znamenitostima ovog grada, posetiti brojne muzeje i galerije, imati mogućnost šopinga… Samo neki od obilazaka su: British Museum, Covent Garden, Tower of London, Camden Town, London Eye, Oxford Street, Westfield Shopping Centre, Harrods, St. Paul’s CathedralSvako veče su organizovana druženja (kvizovi, gledanje filmova, žurke) ili večernje šetnje.

Svake subote, polaznici programa odlaze na celodnevni izlet van Londona. Ovo je prilika da se uživaju u čuvenim pejzažima i upoznaju sa znamenitostima i drugih engleskih gradova. Najčešće se organizuju izleti u Brajton i Kembridž.

 

SMEŠTAJ

SMEŠTAJ polaznika organizovan je u rezidenciji McLaren House, koja se nalazi na par minuta hoda od univerziteta LSBU na kojem se održava nastava. Rezidencija raspolaže sa jednokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, a 5-8 jednokrevetnih soba je grupisano u jedan stan. Svaki stan raspolaže sa zajedničkom prostorijom u kojoj se polaznici mogu družiti i provoditi svoje slobodno vreme. Posteljina je obezbeđena, ali je potrebno da polaznici ponesu sopstvene peškire. Pri dolasku u rezidenciju, daje se povratni depozit kao garancija da će polaznik voditi računa o svojoj sobi, koji mu se vraća na kraju programa, ukoliko nema oštećenja u smeštaju. U rezidenciji postoji i vešeraj u kojem uz malu doplatu možete oprati i osušiti garderobu.

ISHRANA je na bazi punog pansiona, obroci se služe u školskoj kantini. Doručak je uglavnom kontinentalni i uključuje tost, sir, voće, tople napitke i drugo. Za ručak se uglavnom služe tri opcije toplog jela, kako bi polaznici imali izbor i isto tako i za večeru. Danima vikenda kada se organizuju ekskurzije, ručak je pripremljen u vidu lanč paketa.

CENE KURSEVA

Ekskurzije i obilasci

Aktivnosti

Termin programa

Cena

Embassy Summer

South Bank

2 celodnevne

10 poludnevnih

Pun program

16.07-30.07.2023.

2200 £ + 50 £

 

 

 

 

 

 

Cena uključuje:

 • Registraciju, nastavu i materijal za nastavu, sertifikat škole o pohađanom kursu;
 • Rezidencijalni smeštaj u jednokrevetnim  sobama sa zajedničkim kupatilom i punim pansionom
 • Celodnevne i poludnevne ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti;
 • Povratni transfer do/od aerodroma Heathrow u Londonu;

Cena ne uključuje:

 • Taksu britanskog konzulata za obradu zahteva za vizu (120 €);
 • Avionsku kartu (agencija obezbeđuje avionske karte za sve putnike);
 • Putno osiguranje (agencija sarađuje sa nekoliko kompanija);
 • Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 £ do 30 £);
 • Pri dolasku u rezidenciju se daje depozit od 40 £, koji se polaznicima vraća na kraju programa u slučaju da nema oštećenja u smeštaju;
 • Lične troškove putnika;
 • Bankarske troškove.

Napomene: PLACANJE SE VRSI ISKLJUCIVO NA RACUN SKOLE


.

 • Odlazak Vreme
  2 nedelje
 • Važenje Pasoša
  pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka
You don't have permission to register